loleczq Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 otóż mam prosbe mysle ze wiele osob z tego ( i nie tylko tego) forum ucieszyloby sie z takiego tematu.. Otoż czy mogłby tu ktoś napisac/opisac gniazda w delphi ( czytalem na roznych stronach..ale malo rozumiem. a jak juz cos jest zrozumiale to nie dziala ;/) nie traktujcie tego jako spam..i prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Napisz o co dokldanie chodzi, kiedys uzywalem sockety wiec troche pamietam :) niestety nie mam juz delphi wiec moge pisac tylko z pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loleczq Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 dokladniej chodzi mi o to jak zrobic prosty komunikator (jako przyklad dla mnie reszte powinienen sam zalapac ;p) jak najprostszy ;p Thx za chec POMOCY !! ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Sry ze tak pozno ale nie mialem ostatio czasu i zapomnialem o tym watku :). Zrodla prostego komunikatora znajdziesz na stronie 4programmers.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...