modoc Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Wiecie może gdzie można go już dostać w Warszawie i jeżeli tak to gdzie i za ile ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Wiecie może gdzie można go już dostać w Warszawie i jeżeli tak to gdzie i za ile ??? komputronik, w katalogu juz jest ale w dostawie 1929zł http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25420 został on dodany do katalogu dopiero 19 stycznia w innych pojawi się pewnie na dniach (bo jest w hurtowni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Wiecie może gdzie można go już dostać w Warszawie i jeżeli tak to gdzie i za ile ??? Sklep w Wawie: http://www.monitor.pl/bxa/?id_kategorii=34&kategoria=2972 1852zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) zeby nie zakladac nowego tematu: warunki jakie musi spelnic czyli super obraz w.. ( w takiej kolejnosci ) 1.2d-Photoshop,Flash.. 2.3d-3dStudio 3.Filmy 4.Gry cena do 4k myslalem na tym http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23785 ale moze ktos ma wieksze doswiadczenie wlasnie w tego typu aplikacjach w polaczeniu z lcd.. Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Nareszcie pojawia się w sklepach długo oczekiwany samsung 19" z przyciskami na PVA 8ms - alternatywa dla 193P+ i 970P: Samsung 940FN: 1000:1 178/178 8ms PIVOT, DVI-I 2x zgrabna obudowa cena ~1850zł Gucio Gdzie jest napisane, ze to PVA? Na stronie Samsunga nigdzie nie widze jaka to matryca, a w Komputroniku, jest ze TN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Gdzie jest napisane, ze to PVA? Na stronie Samsunga nigdzie nie widze jaka to matryca, a w Komputroniku, jest ze TN... TAK, TN z kątami 178/178 - to była by rewelacja ;) na 10000% PVA http://monitor.samsung.de/article.asp?arti...B0F1&show=specs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 TAK, TN z kątami 178/178 - to była by rewelacja ;) na 10000% PVA http://monitor.samsung.de/article.asp?arti...B0F1&show=specs I 16,7 mln kolorów - za dużo tych dobrodziejstw jak na TN ;] Ale tak po prawdzie, to nowe TN mają już 170/170 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Czyli jeżeli mam do wyboru 193P+ i 970P lub 940FN To który jestz nich najlepszy do: 1 Gier 2 Filmów te dwa założenia są najważniesze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 wszystkie pod tym wzgledem są takie same... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felis Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam wszystkie pod tym wzgledem są takie same...Niezupełnie 193P+ i 970P nie mają przycisków na obudowie. A monitor miał być do gier i filmów. Takie aplikacje pracują głównie w trybie pełnoekranowym. Jeżeli więc podczas grania lub oglądania filmu np. zechcesz rozjaśnić obraz, to musisz opuścić tryb pełnoekranowy, uruchomić aplikację sterującą monitorem i na powrót wrócić do trybu pełnoekranowego. Na mój gust dziwne rozwiązanie. Uważam, że monitor powinien mieć przyciski. Dlatego 940FN lepiej się tu sprawdzi. na 10000% PVATak też mi odpowiedział Samsung Polska kilka dni temu (odnośnie 940FN). Ale niektórzy twierdzą, że może mieć też Premium MVA. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam Niezupełnie 193P+ i 970P nie mają przycisków na obudowie. A monitor miał być do gier i filmów. Takie aplikacje pracują głównie w trybie pełnoekranowym. Jeżeli więc podczas grania lub oglądania filmu np. zechcesz rozjaśnić obraz, to musisz opuścić tryb pełnoekranowy, uruchomić aplikację sterującą monitorem i na powrót wrócić do trybu pełnoekranowego. Na mój gust dziwne rozwiązanie. Uważam, że monitor powinien mieć przyciski. Dlatego 940FN lepiej się tu sprawdzi. Tak też mi odpowiedział Samsung Polska kilka dni temu (odnośnie 940FN). Ale niektórzy twierdzą, że może mieć też Premium MVA. Pozdrawiam czy brak przycisków na obudowie to duze utrudnienie.?? chce mieć monitor głównie do netu, word, prace biurowe, pozostała cześć to filmy i na samym końcu gry. Przymierzałem sie do samsunga 970p ale nie ma przycisków stąd moje pytanie jakie to utrudnienie, w sumie wydaje mi sie że spore. Czym różni sie 940fn od tego 970??? aaa i czytałem też że fs p19-2 jest całkiem ok, jak się ma on do tych dwóch?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...