Naits Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Mam dziwny problem z internetem. Posiadam internet w sieci osiedlowej od około pół roku, wszystko działało super więc poleciłem sąsiadowi który mieszka w tym samym bloku co ja aby sie podłączył bo mają tanio a do tego przyzwoite prędkości. Tak też sąsiad postąpił podłączył sie i wybrał najtańszą opcje by płacić minimalną kwote. On podłączył sie 2 miesiące temu, do tego czasu nie miałem problemów z internetem w chwili jego podłączenia w dzień internet strasznie zwolnił (tylko w nocy da sie pracować), na dodatek sąsiad do tej pory nie podpisał z nimi umowy więc nie płaci abonamentu za usługe... co jeszcze dziwne powinien mieć 128kbps - tymczasem ma prędkości takie jak u mnie 1Mbit. Coś tu nie pasuje? Czy ISP mogl podłączyć sąsiada w moje łącze, i ja płace za siebie i jego ? Jak by można to sprawdzić, co byście zaproponowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 moze ma "znajomego" w tej sieci albo pomylka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...