Savage Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Witam Mam problem... chciałem kupić sobie Radeonka 8500 ale z tego co wiem to wersji full jest coraz mniej i pozostała by do wyboru wersja LE. Nie wiem czy lepiej kupić teraz wersję full, ale wiadomo ceny w okresie świątecznym są wyższe czy poczekać trochę i kupić po nowym roku, zapewne już wersję LE i oczywiście tańszą. Kasy mam na dzień dzisiejszy 500 zł i więcej nie będę miał :( Z góry dziękuje za pomoc w dokonaniu wyboru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 hmm wiesh takie pytania zostawia sie bez kometarza ale pomog ci ceny sa w miare a le jest itak wydajniejszy od 9000pro wiec nie zastanawiaj sie tylko kupuj herca naj lepiej wyjdziesz cena 500zl na komputerowej wersja box Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 nierz buld by Ati 8500le albo tego co mam w podpisie build by ati jest nie co lepszy (pamieci 3.6ns) niz Hercules ale spx w zadnym razie nie kupuj innego klona niz hercules gigabyte ew. sapphire ale to tez raczej nie polecam )): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado_Unril Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Cóż , zbyt dużej różnicy pomiędzy wydajnością tych kart nie ma ... ostatnio potaniał GF3 Ti200 - pomyśl nad tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 GF3 sux ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 gf3 ti 200 tylko gainward jesli jush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado_Unril Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ale Gainward GF3 ti200 128 ddr-ram daje czadu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 nierz buld by Ati 8500le albo tego co mam w podpisie build by ati jest nie co lepszy (pamieci 3.6ns) niz Hercules ale spx w zadnym razie nie kupuj innego klona niz hercules gigabyte ew. sapphire ale to tez raczej nie polecam )): heh masz mozliwosc bierz builit by ATI albo Herca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado_Unril Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 a tam , GeForce 2 Titanium 64 DDR-RAM THE BEST :):):):):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 e tam Gf 2 ti200 128DDR Palit Daytona też jest cool. Kosztuje 490zeta i jest suuuuper. Podkręcić się daje i wydajnośc ładna... polecam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ja polecam to co mam w podpisie albo herculesa ale on troche słabszy pamięci 4ns i 1 Ramdac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 sklep barwkomp radeon8500LE Herkules 3,6ns pamięć 64mB taktowanie 275na275 cena 532zł ciekawe dlaczego w oznaczeniu jest LE??:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 za juz 400zeta kupisz herca le -lepiej tych pieniedzy po prostu nie wydasz, podkrecisz go min. na 275/550 i niech schowają sie wszystkie gf3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Pewnie hertza kupuj, a nie tam jakies gf3 co sie powoli przzytkiem staja. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Bierz: Herca ablo ATI od majdana ( ale Ci napędzam klientów :lol: ) BTW: Majdan, ten Radeonik jest na gwarancji?? OT: Allen, ile wyciągasz w 3D Marku?? Możesz dać jakiś link do compare?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Bierz: Herca ablo ATI od majdana ( ale Ci napędzam klientów :lol: ) BTW: Majdan, ten Radeonik jest na gwarancji?? OT: Allen, ile wyciągasz w 3D Marku?? Możesz dać jakiś link do compare?? Tak jest na gwarancji . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Kup se Ti4200 64MBDDR z TV-out wydajnosc lepsza od RADKA 8500 nom i za okolo 600zeta ja dostaniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Kup se Ti4200 64MBDDR z TV-out wydajnosc lepsza od RADKA 8500 nom i za okolo 600zeta ja dostaniesz wiesz co patrzac na twoj sprzet to albo jestes mega miliarderem albo jakims megalamerem......... no i te osigi podkrecania........ niezle ( pelen podziw ) czy moglbys jakiegos screena puscic ( pewnie w paincie obrabianego....... :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Kup se Ti4200 64MBDDR z TV-out wydajnosc lepsza od RADKA 8500 nom i za okolo 600zeta ja dostaniesz prawde mowieac patrzac na twoj config,oraz osiagi to nasuwaja mi sie dwa wnioski po pierwsze primo,muszisz miec niezle kasiorki zeby miec taki komputerek!!!!!! po drugie primo,na prawde jestes niezlym overlockerem??????????? po trzecie primo moze sie nie znam i oceniam ludzi na podstawie jedne-go glupiego konfigu,ale rzeczywiscie,gdybys zrzucil jakies screny ze swojego magicznego low endowego kompa to by sie niektorzy odczepili. Dobra nie bede juz gadal glupot,.bo mi sie juz nie chce,papapapapap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Kup se Ti4200 64MBDDR z TV-out wydajnosc lepsza od RADKA 8500 nom i za okolo 600zeta ja dostaniesz ile przy takim configu wyciagsz w 3dmarku?? daj linka do compare Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coz sie bede chwalil looknijcie na temat z 3DMARKIEM 2001SE heheheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coz sie bede chwalil looknijcie na temat z 3DMARKIEM 2001SE heheheh co oznacza to hehehe??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coz sie bede chwalil looknijcie na temat z 3DMARKIEM 2001SE heheheh daj tego linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coz sie bede chwalil looknijcie na temat z 3DMARKIEM 2001SE heheheh ej cos sciemniasz stary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 poczytajcie o super configu Allena3 w topicu 3D MARK 2001 kto da więcej, wszystko się wyjaśniło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 nom looknijcie na temat z 3DMARKIEM a w szcze gólnosci zacznijcie od 32 strony ta, sie wszystkiego dowiecie o konfigu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 poczytajcie o super configu Allena3 w topicu 3D MARK 2001 kto da więcej, wszystko się wyjaśniło. Nom niezle zakrecilem co? hehehe prawie kazdy gdzie bym nie wlazl na forum t osie o 3dMARKA tzn o wynik pyta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Allen3 - jak przyszłeś szpanować to wyp**** z tego forum ( jeszcze nigy tu nie przeklinałem, sory ale tacy ludzie mnie denerwują ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 poczytajcie o super configu Allena3 w topicu 3D MARK 2001 kto da więcej, wszystko się wyjaśniło. Nom niezle zakrecilem co? hehehe prawie kazdy gdzie bym nie wlazl na forum t osie o 3dMARKA tzn o wynik pyta :) to nie pitol tylko daj linka do compare bo tak to sobie mozesz pisac ze masz nawet 30000pkt w 3dmarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Allen3 - jak przyszłeś szpanować to wyp**** z tego forum ( jeszcze nigy tu nie przeklinałem, sory ale tacy ludzie mnie denerwują ) nie przyszedlem tu szpanowac. Po prostu taki se podpis walnalem i tyle ludzie rozne rzeczy pisza a czy to musi byc prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...