speedfan Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) czy mogę spokojnie kupić którąś z tych płyt i zapomnieć o problemach?? mam asusa a7n8x-vm400 i ubolewam nad tym shitem strasznie.... zastanawiam sie nad tym msi albo GIGABYTE GA-7N400S-L lub EPOX 8RDA3i nForce2 Ultra 400 rev 3.1. Co wybrać ?? Jestem nowym użytkownikiem i narazie mam kompa w rozsypce wiec pisze od kuzyna. Do epoxa jest misiac gwarancji, na gigabajta 36 miesiecy a na msi 12 miesiecy. chcialbym wiedziec jaka sad padnie od osob ktore narawde znaja sie na komputerach i wiedza np jaki rev. plyty był trefny bez przegladania 130 stron postow... Bardzo prosze o szybka pomoc P.s. Mile widziane choćby ustawienie fsb z poziomu biosu jakiekolwiek ustawienie timingow albo chociaz mozliwosc ustawienia pamieci by SPD Aha zapomniałem nadmienić,że wszystkie wymienione wyżej płyty mam w cenie ok 150 żł i tele wlasnie moze z 20 zl wiecej chce na płytę przeznaczyć. Edytowane 14 Stycznia 2006 przez speedfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfan Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 czy naprawde nie mozecie wyrazic swojej opinii o typowanych przeze mnie płytach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Epox moim zdaniem najlepszy. Ten Gigabyte jest oparty na KT400 - nie ma blokady PCI/AGP. A te ostatnie płyty MSI na socket A podobno były złe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfan Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ten gigabyte jest na nforce2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja bym brał epoxa lub gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Epox jest lepszym wyborem pod względem podkręcania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...