Geforce 7800GT Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 witam, mam film the man, film jest w formacie xvid, a dzwięk tego filmu w formacie DTS, jakiego kodeka użyc żebym miał dzwięk w tym filmie w vplayer?? mam x-fi + z-5500 i zainstalowane najnowsze ac3 filter a mimo to niemam dzwieku w tym filmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 1 XviD to kodek a nie format 2 DTS to system kompresji dzwieku - patrz DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zes mu pomogl... ;) Ja bym wywalil badziewie jakim jest AC3Filter i przekierowal dzwiek laczem cyfrowym bezposrednio do glosnikow - maja w koncu dekoder DTS, to niech sobie popracuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 witam, mam film the man, film jest w formacie xvid, a dzwięk tego filmu w formacie DTS, jakiego kodeka użyc żebym miał dzwięk w tym filmie w vplayer?? mam x-fi + z-5500 i zainstalowane najnowsze ac3 filter a mimo to niemam dzwieku w tym filmie.AC3Filter -> Config -> Właściwości: System -> Sprawdź czy masz zaptaszkowane DTS dla opcji "Use AC3filter for ..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...