Skocz do zawartości
Gość

Gdziie Moge Takie Cos Kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Kazdy kupujacy dostaje 3-miesieczna gwarancje producenta. Mozliwe, ze ja jeszcze przedluze. Towar bede sprowadzal prosto od producenta. Jesli wszystko bedzie szlo po mojej mysli to w kwietniu rusze ze sprzedaza. W tej chwili jestem na etapie negocjacji cen i mozliwe (chociaz nie pewne), ze ostateczna cena za model dla doroslych bedzie wynosila 770zl.

Edytowane przez poweriser

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy kupujacy dostaje 3-miesieczna gwarancje producenta. Mozliwe, ze ja jeszcze przedluze. Towar bede sprowadzal prosto od producenta. Jesli wszystko bedzie szlo po mojej mysli to w kwietniu rusze ze sprzedaza. W tej chwili jestem na etapie negocjacji cen i mozliwe (chociaz nie pewne), ze ostateczna cena za model dla doroslych bedzie wynosila 770zl.

Z tego co piszesz wynika, ze nie jest juz to ten sam produkt, albo za ten swoj pierwszy ostro przeplaciles. Cena ktora planujesz jest nie wysoka i moze sugerowac bardzo slaba jakosc urzadzonka, ktore przeciez jest stworzone by podolac poteznym przeciazeniom. Powaznie sie zastanawiam nad kupieniem tego cuda. Serio. Umozliwia ono rzeczy, o ktorych mozna bylo tylko marzyc do niedawna. Niski wzrost juz nie jest przeszkoda przed robieniem bajecznych paczek na kosz :) Sprowadzalem sobie specjalistyczny sprzet z Azji i wiem, ze przesylka jest dosc droga. I dodatkowo droga karuzela biurokratyczna przy odbiorze.

Skoro tak profesjonalne (mam nadzieje, chce sie dobrze bawic) urzadzenie jest tansze od byle przecietnego roweru, to... daje do myslenia. Gdzie to jest produkowane? W Tajwanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam za swoj sprzet przeplacilem gdyz sprowadzalem jedna sztuke. Teraz zamierzam sie sprowadzic ilosc hurtowa. Sprowadzam to z tego samego miejsca. Na jakosc swojego sprzetu nie nazekam. Nic mi sie do tej pory nie zepsulo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30km/h to niewiele:/ Mialem nadzieje ze z 50 uciagnie lekko :wink:

i może jeszcze z koniem się pościgasz ;]

Przecież 50km/h na takim czymś to dość niebezpieczna prędkość łatwo wówczas ocoś zaczepić i złamanie gotowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jak tam dalej potoczyły plany się taniej sprzedaży?

A może ktoś znalazł już sklep z podróbkami tańszymi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jak tam dalej potoczyły plany się taniej sprzedaży?

A może ktoś znalazł już sklep z podróbkami tańszymi?

szczerze odradzam kupowania jakichokolwiek tanich podrobek. sprzed sprzedawany przez licencjonowanych dystrybutorow jest bezpieczny, dzieki swojej wysokiej jakosci. cena ponizej tysiaca zl jest mocno podejzana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze odradzam kupowania jakichokolwiek tanich podrobek. sprzed sprzedawany przez licencjonowanych dystrybutorow jest bezpieczny, dzieki swojej wysokiej jakosci. cena ponizej tysiaca zl jest mocno podejzana.

a kupiłbyś teraz aluminiową hulajnoge za 1500zł? bo za takie ceny sprzedawali je na początku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi