poweriser Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Kazdy kupujacy dostaje 3-miesieczna gwarancje producenta. Mozliwe, ze ja jeszcze przedluze. Towar bede sprowadzal prosto od producenta. Jesli wszystko bedzie szlo po mojej mysli to w kwietniu rusze ze sprzedaza. W tej chwili jestem na etapie negocjacji cen i mozliwe (chociaz nie pewne), ze ostateczna cena za model dla doroslych bedzie wynosila 770zl. Edytowane 2 Marca 2006 przez poweriser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Kazdy kupujacy dostaje 3-miesieczna gwarancje producenta. Mozliwe, ze ja jeszcze przedluze. Towar bede sprowadzal prosto od producenta. Jesli wszystko bedzie szlo po mojej mysli to w kwietniu rusze ze sprzedaza. W tej chwili jestem na etapie negocjacji cen i mozliwe (chociaz nie pewne), ze ostateczna cena za model dla doroslych bedzie wynosila 770zl. Z tego co piszesz wynika, ze nie jest juz to ten sam produkt, albo za ten swoj pierwszy ostro przeplaciles. Cena ktora planujesz jest nie wysoka i moze sugerowac bardzo slaba jakosc urzadzonka, ktore przeciez jest stworzone by podolac poteznym przeciazeniom. Powaznie sie zastanawiam nad kupieniem tego cuda. Serio. Umozliwia ono rzeczy, o ktorych mozna bylo tylko marzyc do niedawna. Niski wzrost juz nie jest przeszkoda przed robieniem bajecznych paczek na kosz :) Sprowadzalem sobie specjalistyczny sprzet z Azji i wiem, ze przesylka jest dosc droga. I dodatkowo droga karuzela biurokratyczna przy odbiorze. Skoro tak profesjonalne (mam nadzieje, chce sie dobrze bawic) urzadzenie jest tansze od byle przecietnego roweru, to... daje do myslenia. Gdzie to jest produkowane? W Tajwanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 30km/h to niewiele:/ Mialem nadzieje ze z 50 uciagnie lekko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poweriser Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Nie ukrywam za swoj sprzet przeplacilem gdyz sprowadzalem jedna sztuke. Teraz zamierzam sie sprowadzic ilosc hurtowa. Sprowadzam to z tego samego miejsca. Na jakosc swojego sprzetu nie nazekam. Nic mi sie do tej pory nie zepsulo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Fajne, tylko czekac az wyjda chinskie podrobki i ludzie sie polamia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 30km/h to niewiele:/ Mialem nadzieje ze z 50 uciagnie lekko :wink: i może jeszcze z koniem się pościgasz ;] Przecież 50km/h na takim czymś to dość niebezpieczna prędkość łatwo wówczas ocoś zaczepić i złamanie gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Man Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Kazdy kupujacy dostaje 3-miesieczna gwarancje producenta. Mozliwe, ze ja jeszcze przedluze. Towar bede sprowadzal prosto od producenta. Jesli wszystko bedzie szlo po mojej mysli to w kwietniu rusze ze sprzedaza. W tej chwili jestem na etapie negocjacji cen i mozliwe (chociaz nie pewne), ze ostateczna cena za model dla doroslych bedzie wynosila 770zl.i jak tam dalej potoczyły plany się taniej sprzedaży? A może ktoś znalazł już sklep z podróbkami tańszymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 i jak tam dalej potoczyły plany się taniej sprzedaży? A może ktoś znalazł już sklep z podróbkami tańszymi? szczerze odradzam kupowania jakichokolwiek tanich podrobek. sprzed sprzedawany przez licencjonowanych dystrybutorow jest bezpieczny, dzieki swojej wysokiej jakosci. cena ponizej tysiaca zl jest mocno podejzana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Man Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 szczerze odradzam kupowania jakichokolwiek tanich podrobek. sprzed sprzedawany przez licencjonowanych dystrybutorow jest bezpieczny, dzieki swojej wysokiej jakosci. cena ponizej tysiaca zl jest mocno podejzana.a kupiłbyś teraz aluminiową hulajnoge za 1500zł? bo za takie ceny sprzedawali je na początku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 :D powerisers.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Jak nagle przestaniesz pisac na forum...pomyslimy ze kark sobie na tym cudzie skreciles :/ buuuuu imo jak sie umie salto bez tego to z tym jest latwiej:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 ale cudo [; Na allegro stoi 1499zł... hmm - nie :/ Byłbym chętny na tą wersje za 770zł sprowadzaną przez poweriser'a Bałbym się jednak jednego - że polece na plecy, albo na twarz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...