Gość Overclocked Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Fatal1ty wygrywa finały światowego turnieju CPL Wendel - fenomenalny gracz - zdobywa po raz piąty tytuł światowego mistrza, wygrywa 150,000$ Johnathan "Fatal1ty" Wendel stał się w tym roku obiektem wielu istotnych "newsów" obiegających świat. Pojawił się na okładce BusinessWeek, ostatnio określony przez Foxsports.com mianem drugiego w świecie w rankingu na najbardziej przerażającą postać sportu. wiecej tu Więcej szczegółów na temat zwycięstwa Fatal1ty i światowych finałów CPL pod następującymi adresami: Gotfrag: http://www.gotfrag.com/pk/story/30430/ BusinessWeek: http://businessweek.com/technology/content...1123_314140.htm CNN: http://www.cnn.com/2005/TECH/fun.games/11/....tournament.ap/ MTV: http://www.mtv.com/overdrive/ Szczegółowe informacje o Fatal1ty na stronie WWW: http://www.fatal1ty.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 gz ;) i cóż więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 no i >> postac sportu co ma komp do sportu bhubuha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 150 tysiakow za to ze siedzi przed kompem :mur: też chciałbym tak, ale bez przesady:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 no i >> postac sportu co ma komp do sportu bhubuha czytałes to? przeciez to sport kompowy :D btw tez bym chciał dostac 150 tys $ za to ze sobie pogram przez pare godzin. Zadowoliłbym sie nawet mniejsza kwota :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 widziałem chyba go wczoraj na mtv jak grał i wygrywał ;] chyba w UT2003. kszonek mnie zadowoliłoby nawet 150,000 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Niebęde zachłanny, ale jakby miał wygrać nawet 10 tysiecy zlotych to bylbym sie cieszyl ... chlopak ma talent to wygrywa ... ciekawe czy jest uzalezniony od kompa:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ktoś ma ten talent... Urywki tego jak grał były na programie : GAME ONE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav1er Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 wow niezla nagroda pro player gg fatal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 tez tak bym chial.... najfajniej jest gdy pasj (hobby) jest jednoczesniem zawodem i to dobrze platnym... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 150 tysiakow za to ze siedzi przed kompem :mur: też chciałbym tak, ale bez przesady:> A kto by nie chciał?? Ja zadowolił bym się nawet 5000zł lub jakąś super graficzką, np. 7800GTX 512. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ta nagroda to i tak pewnie ułamek tego, co dostaje od Abita :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 assasin, zapomniales o zalmanie, creative i innymi i ktorych zapomnialem takze ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 gl & hf :) Respect gl & hf :) Respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 czytałem kiedyś o nim artykuł, nudne życie ma tak na mój gust musi tak samo dużo trenować jak każdy inny sportwiec ... on jest najlepszy we wszystkie shootery począwszy od q2 do dziś o ile mnie pamięć nie myli od q2 zaczynał ;) re5pect ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...