fcitpp Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam!!! Mam następujący problem, otoz w trakcie ogladania filmow dvd mam problemy z dzwiekiem, mianowicie dzwiek "skacze" tzn. urywa sie na chwilke i ponownie wraca. Nie jest to moze koniec swiata, ale skutecznie uprzykrza zycie i powoduje ze ochota na ogladanie jakiegokolwiek filmu natychmiast przechodzi. Wymienilem juz sterwoniki od karty dzwiekowej, ale nic to nie dalo. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich tweakerow;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Jaką masz karte muzyczną, zintegrowana?? Jeżeli tak to może trzeba pomyśleć nad wymianą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 stawiam na kodeki odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz soft do DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcitpp Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Moja karta to sound blaster live value. Nie jest to najnowszy wynalazek, ale calkiem niezle sie sprawdza. Tego manewru z kodekami jeszcze nie probowale, dzieki, zaraz to przetestuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcitpp Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Niestety manewr z softem nie pomaga i dalej sie zacina. Czy mozliwe jest to, ze moj celeron 450mhz jest slaby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Na cefalonku450 chodzą divx a to przecież bardziej wymagający codek. Zobacz mzoę Podgląd zdarzeń coś wyłapał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...