3bio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 mam juz karte pci . jak mam ustawic zeby z niej czytalo jako pierwszej a nie z agp w biosie cos znalazlem o pci ale jakies dziwne :P napisze wam PCI1/PICS IRQ ASIGMENT [AUTO] - OD 3 DO 15 MOZNA USTAWIC PCI2 ----------//------------ PCI3----------//------------ PCI4----------//------------ A I moja plyta glowna gigabyte 7vt600p-rz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) mam juz karte pci . jak mam ustawic zeby z niej czytalo jako pierwszej a nie z agp w biosie cos znalazlem o pci ale jakies dziwne :P napisze wam PCI1/PICS IRQ ASIGMENT [AUTO] - OD 3 DO 15 MOZNA USTAWIC PCI2 ----------//------------ PCI3----------//------------ PCI4----------//------------ A I moja plyta glowna gigabyte 7vt600p-rz mozesz dokladniej napisac o co ci chodzi? jezeli chcesz zeby botowalo grafike z pci wpierw to masz cos takiego jak boot from agp/pci poszukaj Edytowane 16 Stycznia 2006 przez Overclocked Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 ok juz mi botoje z pci ale mam nastepny problem.. wpisoje C: i pisze ze niema takiego dysku albo zly dysk:P a wiec zmienilem dyskietke i wrzucilem tam dyskietke z flashem + dobrym biosem wpisoje flashrom -i pisze ze ati video adapter not found wpisoje fleshram -p -f 0 bios.bin wyskakoje jakis error ;C hELLP!@!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 do nvidii używa się nvflasha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 ok mam juz nvlasha i teraz normalnie wpisac nvflash -4 -5 -6 nazwa.rom i działa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Dałem rade NAPRAWIŁEM /Close Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...