hinco Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Szef starszego, jak zobaczył mojego starego kompa i to że sie interesuje komputerami i elektroniką, postanowił mi kupić kompa... Wszystko łądnie ale jak to w zestawach sprzęt do oc sie za bardzo nie nadaje. Ale większym problemem dla mniie jest, że zakupiony komp w ntt ma plomby, i mi starszy i jego szef powiedzieli że jeżeli zerwe plombe to mi kompa wezmą :x (bo widzieli jak starego traktowałem...) I teraz pytanko, czy jak powiedzmy komp nie wstanie po podniesieniu fsb,jest jakaś inna możłiwość resetu biosu niż zworka/bateria? Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Wcisniety insert podczas wlaczania kompa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 nie działa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 te naklejki powinny odpadać pod wpływem pary z wrzątku, sprawdź :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 na wieksze oc na takiej płycie nie licze więc gra nie warta świeczki płyta: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=22454 ani dual biosu, ani Xpres rescue, co za szajs :P ale na swoją cene super ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 A jakiego kompa dostałeś, tak z ciekawości pytam :) Bo zastanawiam się, jaką Ci mogli grafikę i pamięć w takim zestawie dać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 grafa integra 6100 ramu 512 noname semp 3000+ feel 350 W WD 160 dvd rw jakiejś firmy pierwsze widze ;) buda glory.. lcd 713N płyta ta co podałem więcej nie napisali na naklejce :P ale nie ufam naklejkom :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...