Racuch Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Jeditte chyba trzeba bedzie wstawić do legendy PF- peryferia. Pozwoliłem sobie wstawić opis z fotkami modzika myszki.Projekt realizowałem juz dobre 2 latka temu . przygotowanie myszy ,narzedzi i szablonu osłona na slizgacze(przed lakierowaniem) dolna część w srebrze składowe po malowanku I tak to wyglada.Teraz widze pare niedorobek w napisie no ale cóż co nagle to po diable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ig00rek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Nic ci nie odłazi i sie nie sciera? bo to chyba farba jest, ale mógł byś napisać to by nie trzeba było sie domyślać :D ps: dalej z niej korzystasz? bo jakoś mi się nie komponuje ze sprzętem w twojej sygnaturce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Nieczego sobie . Mi sie podoba i przynajmniej cos oryginalnego . Podoba mi sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Jakich farb uzywales? i czy moglbys opisac technike robienia szablonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Po miesiacu było widac ślady zadrapań,poprostu źle dobrana farba do plastiku (szczegolnie ta srebrna od spodu).Farby zreszta z LeroyMerlin(taniochy nie polecam)Szablonem jak widać była nalepka AMD (kiedyś takie bywały)a dalej to wycinanka nozykiem typu Stanley. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Hehe mod naprawde mi sie podoba. Fajnie wiedziec że w takim miescie jak Białystok też lubią sobie chłopaki pomodować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 spodzeiwałem się czegoś w stylu cryo-mod z kienkiem w myszce :)... to jakoś nie robi na mnie wrażenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...