Ukasz81 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Mam takie pytanie czy warto kupic: hynix'a kosc ramu DDR 533 MHz 1 GB za 200 zł ? zrodlo pewne ale nie wiem czy mi to 1. pujdzie na moim ECSie:D P4VXAD 2. czy te kosci sa cos warte? interesuje mnie tylko zwykle urzywanie bez krecenia i takich tam glupot dzieki za informacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 a po co takie kości bez kręcenia ?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 facet kupuj jak 1GB za 200zł to się opłaca :) pamiątki powinny chodzić na tej płycie ps. a po co takie kości bez kręcenia ?? <_< bardzo użyteczna odpowiedź :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz81 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 no zasadniczo kosci mi poto zeby mi komp troche szybciej ruszyl:) a kupic je chce bo wydaje misie ze sa w dobrej cenie. pytanie jeszcze mam takie czy sprawdzac je jakos? czy jak rusza to znaczy ze dzialaja:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Gdzie ty widziałes 1GB ramu za 200zł? Też chce :P Jeżeli to prawda to bierz. Jakby co to mozesz je sprzedać troche drożej ;) Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newbie1337 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 http://www.arche.home.pl/sklep/product_inf...59cf555fc38691e warto kupować te pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 No kupuj, to po otrzymaniu paczki zadasz pytanie typu: dlaczego pamięci nie pasują do mojej płyty:D Autorowi zapewne chodzi o 1G DDRII 533mhz... które nie pasują do Ecs'a P4VXAD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 no chyba chodzi o te pamięci http://allegro.pl/show_item.php?item=81835243 DDR II jak tak to nie będą one pasować na twoją pł. główną :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...