Gość Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Co myślicie o TEJ drukarce? W ogóle, co sądzicie o drukarkach tej firmy? W necie mało, co jest na ten temat. A może znacie inne dobre drukarki laserowe w podobnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 A co myślicie o TEJ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Posiadam hp 1020 i musze powiedziec ze spisuje sie super!! mialem z nia tylko jeden malutki problemik :) po pewnym czasie zaczela zamulac a w koncu przestala drukowac.. wina byl kabel usb 1.1 - drukarka wymaga 2.0 wiec radze dokupic od razu.. wydruki sa ostre i wyrazne, na orginalnym tonerze lece juz ponad rok - a drukuje calkiem sporo.. polecam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ja również posiadam HP 1020 i jestem bardzo zadowolony. żadnych kłopotów nie miałem, wkładasz 250 kartek i masz z głowy, prędkość to o ile pamiętam 14-16 stron na minutę... miałem kupować tańszy model firmy BROTHER ale cieszę się że dołożyłem i kupiłem HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Znalazłem jeszcze TAKĄ . Z tych trzech, Brother jest najtańszy, ale czy warto dokładać? Czy zobaczę jakąś różnice? Zastanawia mnie jeszcze, jakie będą koszta eksploatacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...