kenji Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Jaką przepustowość ma PCMCIA ? Czy jest to na poziomie PCI Express albo wolniejsze ? wydaje mi sie ze na poziomie PCI, na pewno nie pci-e, bo to zapewnia dopiero napa z mostkiem poludniowym ICH7M (chyba ze juz ktos ma centrino duo, przyznawac sie... :wink: ) edit: polecam arta o platformie napa na pclabie. jak bede mial chwile to naskrobie tutaj cos podobnego. Edytowane 6 Lutego 2006 przez kenji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (Na pewno jest Audigi ale ludzie krytykuja) nie tyle krytykują co zalezy to od zainstalowanego pcmcia - nie kazde jest kompatybilne i wychodza takie trzaski.. chodzi o glebokosc gniazda i powstajace zaklocenia wtedy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No wlasnie ja o tych trzaskach slyszalem. Troche bez sensu - kupujesz Audigy na pcimciu za 400 zl i jeszcze cos trzeszczy - nieciekawie. Pozatym drogo, rozumiem tyle kasy za X-Fi ale Audigy ? Kto by podlaczal 4 glosniki do laptopa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No wlasnie ja o tych trzaskach slyszalem. Troche bez sensu - kupujesz Audigy na pcimciu za 400 zl i jeszcze cos trzeszczy - nieciekawie. Pozatym drogo, rozumiem tyle kasy za X-Fi ale Audigy ? Kto by podlaczal 4 glosniki do laptopa... Nie musisz podlaczac 4, wystarczy nawet 2.1 albo sluchawki lepszejsze i od razu da rade odczuc roznice. Audigy2 i karty wbudowane to jak niebo i ziemia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No niezupelnie, bo X-Fi jest w stanie wygenerowac dzwiek przestrzenny na dwoch glosnikach a Audigy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No niezupelnie, bo X-Fi jest w stanie wygenerowac dzwiek przestrzenny na dwoch glosnikach a Audigy nieMi chodziło o jakość dźwięku płynącego z wymienionych kart, nie ilość głośników jakie sa podłączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 ciekawe czy creative ma zamiar wypuscic X-Fi na pcmcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudim1 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Witam Czy ktoś moze się orientuje jakie są dostępne w sprzedaży typy EkspressCard? Mam takie złącze w lapciu i ciekawi mnie co mógłbym w nie wpiąć. W ulotce Toshiby napisali że będzie można w tym złączu zainstalować kartę graficzną :blink: . Jeśli to bzdura jakaś to poroszę o sprostowanie. Edytowane 4 Marca 2006 przez dudim1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Tuner TV Avermedia jest w wersji PCMCIA ExpressCard. Karta graficzna w slocie PCMCIA ? To watpliwe z przyczyn takich jak problem zasilania, chlodzenia i ograniczonej przepustowosci samego interfejsu. Edytowane 4 Marca 2006 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudim1 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Dzięki wielkie, o to właśnie mi chodziło, już miałem kupować tuner na "zwykłą" pcmcia. A tak zostanie wolny slot na blueconnecta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRady Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 A moze ktos juz slyszal o karcie muzycznej na ExpressCard??? Lub moze zna jakies plotki ze taka niedlugo ma sie ukazac? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 A moze ktos juz slyszal o karcie muzycznej na ExpressCard??? Lub moze zna jakies plotki ze taka niedlugo ma sie ukazac? :DDolaczam sie do tego pytania. Czy sa jakies lepszejsze karty na Express Card albo czy istnieja jakies przejsciowki pcmcia->ec?? Bo rozumiem ze EC nie bedzie kompatybilne z PCMCIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...