wozaq Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Fajnie, fajnie, prawie tak samo mam u siebie :wink: ale te xthermale 80mm to raczej naprawdę nic nie dają, zasilacz spoko wystarcza do wyciągania powietrza z budy... + u mnie jeszcze xthermale przez chłodnicę wyciągają... jak dla mnie stosowanie jeszcze wentyli 80mm przy WC w kompie mija się z celem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Wezyki troche blisko zasilacza masz a on sie lubi grzac... Poza tym ukladzik wypas:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) sporo stafu dołożyłeś i fajniusio to wygląda szkoda ze nadal pokutuje dziwny nawyk owiewania chłodnicy ciepłym powietrzem z budy ( http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2944397 ) ale to nie miejsce i temat b.ładnie wyszło :) Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...