Skocz do zawartości
Gość

nagrywarka DVD za darmo

Rekomendowane odpowiedzi

ale beka, mój kumpel kupował nagrywarkę CD-RW Liteona, a oni wsadzili mu do kompa nagrywarkę DVD! Szok, ale co robić dalej? Cieszyć się czy iść do sklepu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym oddal, gdyz:

1. OSZUSCI BEDA SIE SMAZYC W PIEKLE !!!

2. plytki DVD do nagrywania sa za drogie

3. Wystarcza mi CDR

Oczywiscie jest tez drugi wariant, sprzedac za kupe kasy na allegro i kupic wypasiona nagrywarke Plextora czy Yamahe i 1000 zostanie jeszcze w kieszeni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALe gość- jeszcze się pyta :D Kurna....1000 zł ma koleś do przodu :) Nawet jak to ,,coś" nie nagrywa CD, to i tak bajer- płytki DVD nie są już takie drogie.....no, chyba, że będzie sobie robić ,,kopie bezpieczeństwa" ;) np. gier, muzyki itp.- tu CD są nie zastąpione- zdecydowanie taniej wyjdzie. Ale ja bym to przebolał- od czego są kumple:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś ze sklepu sie pomylił :) Wierzyć mi sie niechce nie aż tal mylą się jak każdy ale ..... niemoożliwe wogóle ten topik to jakaś podpucha hehehehhe :)

Znajomemu kiedys wsadzili monitor 17 cali zamiast 15 cali :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie jest przypadkiem to combo DVD (nagrywara cd i odtwarzacz DVD). Takie rzeczy raczej się nie zdarzają (wogóle się nie zdarzają). No chyba, że kompy sprzedaje rolnik.

A nie byl to sklep wysylkowy pewnego pisma o grach C....! :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przeciez to sprzet przyszlosciowy :D Ja bym na jego miejscu zostawil i najwyzej dokupil zwykla CD-R

A teraz postaw się na miejscu sprzedawcy...

Zawsze tak jest ze ktos traci a ktos zyskuje, tak zbudowany jest ten swiat.

Pewnie, ale tu zysk jest nieuczciwy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przeciez to sprzet przyszlosciowy :D Ja bym na jego miejscu zostawil i najwyzej dokupil zwykla CD-R

Bład rzecza ludzka jest...

Co sie stanie z ta nagrywarka zalezy od wlasciciela. My mozemy jedynie przedstawic nasze opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cóż Mateoosh, znów mnie ktoś wyzwie albo zablokuje mi dostep do forum ale muszę to powiedzieć .... z mojego doświadczenia wynika, ze owych uczciwych to jest strasznie mało ... poza tym jeśli już się taki znajdzie to z reguły do końca życia zarabia 800 zł i wpierdala chleb ze smalcem ... mówię, że nie jestem złosliwy ani nie mam nic do ludzi uczciwych ... tylko proszę ich bardzo ... nie narzekajcie ciągle na Wasz los, bo sami go sobie fundujecie i jeśli ktoś Was dyma w pupę to tylko na Wasze własne życzenie ... Powiedziałęm!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie jest przypadkiem to combo DVD (nagrywara cd i odtwarzacz DVD). Takie rzeczy raczej się nie zdarzają (wogóle się nie zdarzają). No chyba, że kompy sprzedaje rolnik.

A nie byl to sklep wysylkowy pewnego pisma o grach C....! :lol: :lol: :lol: :lol:

Masz na myśli Click'a

Jak tak to słyszałem, że sprzedają tam Celerony 1GHz i wsadzają P4 3GHz.

<span style="color:red;">[ciach!]</span>@ ale interes klepią. :roll: :lol: :lol: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale beka, mój kumpel kupował nagrywarkę CD-RW Liteona, a oni wsadzili mu do kompa nagrywarkę DVD! Szok, ale co robić dalej? Cieszyć się czy iść do sklepu?

Trochę wyjaśnienia,

To jest odtwarzacz DVD i nagrywarka CD-RW w jednym, Poprostu opakowanie, nalepki itp sugerują, że jest to inny napęd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi