Gość Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ale beka, mój kumpel kupował nagrywarkę CD-RW Liteona, a oni wsadzili mu do kompa nagrywarkę DVD! Szok, ale co robić dalej? Cieszyć się czy iść do sklepu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ja bym ją sobie zostawił , po prostu sprzedawcy zrobili prezent na święta i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ja bym oddal, gdyz: 1. OSZUSCI BEDA SIE SMAZYC W PIEKLE !!! 2. plytki DVD do nagrywania sa za drogie 3. Wystarcza mi CDR Oczywiscie jest tez drugi wariant, sprzedac za kupe kasy na allegro i kupic wypasiona nagrywarke Plextora czy Yamahe i 1000 zostanie jeszcze w kieszeni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ALe gość- jeszcze się pyta :D Kurna....1000 zł ma koleś do przodu :) Nawet jak to ,,coś" nie nagrywa CD, to i tak bajer- płytki DVD nie są już takie drogie.....no, chyba, że będzie sobie robić ,,kopie bezpieczeństwa" ;) np. gier, muzyki itp.- tu CD są nie zastąpione- zdecydowanie taniej wyjdzie. Ale ja bym to przebolał- od czego są kumple:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ludzie to mają szczęście 8O P.S. Kto powiedział, że nagrywarka DVD nie nagrywa zwykłych CD. Przecież nagrywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 powiedz qmplowi ze jego plyta nie obslogoje nagrywarek DVD daj mu swoja a jego wez dla siebie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 A nie jest przypadkiem to combo DVD (nagrywara cd i odtwarzacz DVD). Takie rzeczy raczej się nie zdarzają (wogóle się nie zdarzają). No chyba, że kompy sprzedaje rolnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 A nie jest przypadkiem to combo DVD (nagrywara cd i odtwarzacz DVD). Takie rzeczy raczej się nie zdarzają (wogóle się nie zdarzają). No chyba, że kompy sprzedaje rolnik.Pewnie masz rację... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 A nie jest przypadkiem to combo DVD (nagrywara cd i odtwarzacz DVD). Takie rzeczy raczej się nie zdarzają (wogóle się nie zdarzają). No chyba, że kompy sprzedaje rolnik.Pewnie masz rację...pewnie tak........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jak ktoś ze sklepu sie pomylił :) Wierzyć mi sie niechce nie aż tal mylą się jak każdy ale ..... niemoożliwe wogóle ten topik to jakaś podpucha hehehehhe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jak ktoś ze sklepu sie pomylił :) Wierzyć mi sie niechce nie aż tal mylą się jak każdy ale ..... niemoożliwe wogóle ten topik to jakaś podpucha hehehehhe :) Znajomemu kiedys wsadzili monitor 17 cali zamiast 15 cali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 A nie jest przypadkiem to combo DVD (nagrywara cd i odtwarzacz DVD). Takie rzeczy raczej się nie zdarzają (wogóle się nie zdarzają). No chyba, że kompy sprzedaje rolnik. A nie byl to sklep wysylkowy pewnego pisma o grach C....! :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja bym oddał. Po pierwsze: tak nakazuje uczciwość Po drugie: i tak wątpię żeby kolega wykorzystał do końca tą nagrywarę, zwykła CD-R styka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ale przeciez to sprzet przyszlosciowy :D Ja bym na jego miejscu zostawil i najwyzej dokupil zwykla CD-R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ale przeciez to sprzet przyszlosciowy :D Ja bym na jego miejscu zostawil i najwyzej dokupil zwykla CD-RA teraz postaw się na miejscu sprzedawcy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja bym nagrywarke dvd sprzedal i kupil jeszcze jednego kompa u nich :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ale przeciez to sprzet przyszlosciowy :D Ja bym na jego miejscu zostawil i najwyzej dokupil zwykla CD-RA teraz postaw się na miejscu sprzedawcy... Zawsze tak jest ze ktos traci a ktos zyskuje, tak zbudowany jest ten swiat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ale przeciez to sprzet przyszlosciowy :D Ja bym na jego miejscu zostawil i najwyzej dokupil zwykla CD-RA teraz postaw się na miejscu sprzedawcy... Zawsze tak jest ze ktos traci a ktos zyskuje, tak zbudowany jest ten swiat. Pewnie, ale tu zysk jest nieuczciwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ale przeciez to sprzet przyszlosciowy :D Ja bym na jego miejscu zostawil i najwyzej dokupil zwykla CD-RA teraz postaw się na miejscu sprzedawcy... Zawsze tak jest ze ktos traci a ktos zyskuje, tak zbudowany jest ten swiat. Pewnie, ale tu zysk jest nieuczciwy.Bład rzecza ludzka jest... Co sie stanie z ta nagrywarka zalezy od wlasciciela. My mozemy jedynie przedstawic nasze opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Tylko 3 osoby opowiedziały sie za uczciwością... smutne to. Tracę wiarę w ludzi. Ale pamiętajcie, w życiu różnie może jeszcze być, kiedyś wy się pomylicie :D - nie liczcie wtedy na uczciwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ale pamiętajcie, w życiu różnie może jeszcze być, kiedyś wy się pomylicie :D - nie liczcie wtedy na uczciwość. Wlasnie i dlatego zatrzymalbym te nagrywarke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ale pamiętajcie, w życiu różnie może jeszcze być, kiedyś wy się pomylicie :D - nie liczcie wtedy na uczciwość. Wlasnie i dlatego zatrzymalbym te nagrywarke. Smutne :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ale pamiętajcie, w życiu różnie może jeszcze być, kiedyś wy się pomylicie :D - nie liczcie wtedy na uczciwość. Wlasnie i dlatego zatrzymalbym te nagrywarke. Smutne :(.Ale prawdziwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Czekamy na relacje po wypaleniu pierwszej plytki DVD ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja bym ja sprzedał kupił CDRW np Liteon a za reszte lepszego proca albo grafke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmooo Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ale przeciez to sprzet przyszlosciowy :D Ja bym na jego miejscu zostawil i najwyzej dokupil zwykla CD-RA teraz postaw się na miejscu sprzedawcy... Zawsze tak jest ze ktos traci a ktos zyskuje, tak zbudowany jest ten swiat. Pewnie, ale tu zysk jest nieuczciwy. no cóż Mateoosh, znów mnie ktoś wyzwie albo zablokuje mi dostep do forum ale muszę to powiedzieć .... z mojego doświadczenia wynika, ze owych uczciwych to jest strasznie mało ... poza tym jeśli już się taki znajdzie to z reguły do końca życia zarabia 800 zł i wpierdala chleb ze smalcem ... mówię, że nie jestem złosliwy ani nie mam nic do ludzi uczciwych ... tylko proszę ich bardzo ... nie narzekajcie ciągle na Wasz los, bo sami go sobie fundujecie i jeśli ktoś Was dyma w pupę to tylko na Wasze własne życzenie ... Powiedziałęm!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 DAj mi a wujek MacieX coś na to poradzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 A nie jest przypadkiem to combo DVD (nagrywara cd i odtwarzacz DVD). Takie rzeczy raczej się nie zdarzają (wogóle się nie zdarzają). No chyba, że kompy sprzedaje rolnik. A nie byl to sklep wysylkowy pewnego pisma o grach C....! :lol: :lol: :lol: :lol: Masz na myśli Click'a Jak tak to słyszałem, że sprzedają tam Celerony 1GHz i wsadzają P4 3GHz. <span style="color:red;">[ciach!]</span>@ ale interes klepią. :roll: :lol: :lol: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzazel Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jeszcze sie pyta czy zostawic :) :P chciabym tego typu pomylke mi sie tylko kiedys pomyli z dyskiem zamiast 1,2 dostalem 850 :P zawsze moze na allegro shandlowac o sobie jakas yamahe qpic a za reszte jeszcze cos :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 ale beka, mój kumpel kupował nagrywarkę CD-RW Liteona, a oni wsadzili mu do kompa nagrywarkę DVD! Szok, ale co robić dalej? Cieszyć się czy iść do sklepu? Trochę wyjaśnienia, To jest odtwarzacz DVD i nagrywarka CD-RW w jednym, Poprostu opakowanie, nalepki itp sugerują, że jest to inny napęd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...