GodDamnIt Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam Obecnie jestem na kupnie karty graficznej :-P . Kwota ktora dysponuje nie jest wielka, cos w granicach 500-530 zl :? . Na poczatku bylem zainteresowany kupnem Radeona 9800 pro, jednak ostatnio na allegro pojawil sie Palit 6600 gt ==> Klik. Chcialbym zapytac was co myslicie o tej karcie... czy w ogole oplaca sie ja kupic gdyby jej cena nie ulegla zmianie (obecnie 500 zl). Prosze o szybka odpowiedz Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ja myśle, że zły dział wybrałeś, powinieneś TUTAJ zapytać ! i myślę, że palita bym nie brał, poszukałbym czegoś bardziej renomowanych firm, tj. gigabyte, saphire, gainward, winfast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodDamnIt Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ja myśle, że zły dział wybrałeś, powinieneś TUTAJ zapytać ! i Racja :oops: sorki, juz sie przenosze...btw da sie go jakos jeszcze skasowac? :wink: Janio dzieki za szybka odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam Obecnie jestem na kupnie karty graficznej :-P . Kwota ktora dysponuje nie jest wielka, cos w granicach 500-530 zl :? . Na poczatku bylem zainteresowany kupnem Radeona 9800 pro, jednak ostatnio na allegro pojawil sie Palit 6600 gt ==> Klik. Chcialbym zapytac was co myslicie o tej karcie... czy w ogole oplaca sie ja kupic gdyby jej cena nie ulegla zmianie (obecnie 500 zl). Prosze o szybka odpowiedz Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi POZDRO Hm... Poszukaj na www.komsad.pl :P Teraz tam jest Leadtek Winfast A6600GT 128MB AGP za 550zl z dwuletnia gwarancja.Niedwno nabylem w tym sklepie ta karte i wszystko smiga.Narazie ja delikatnie nadtaktowalem z 500/900 na 525/1000 :) Pamieci chodzia na 1000MHz w prawie kazdym A6600GT ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodDamnIt Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Niemoralna (kuszaca) propozycja :D. Thx Klosiak . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochin Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Juz lepiej bierz XPowera 6600gt... Też syff ale tańszy :D A tak poważnie to daruj sobie obydwie karty. Kup 9800Pro i dobry zasilacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Juz lepiej bierz XPowera 6600gt... Też syff ale tańszy :D A tak poważnie to daruj sobie obydwie karty. Kup 9800Pro i dobry zasilacz :) GodDamnIt czy jak ci tam niesłuchaj takich komentarzy gdyż są raczej mało obiektywne :wink: Każdy fanboy ATI ci powie bierz 9700 albo 9800 za to czołobitni Nvidi powiedzą żebyś brał 6600GT Pozatym ten palit co dałeś do niego link hmm GT 256MB DDR3 ? za 500zł na AGP jakieś to troche dziwne mógły sie ktoś znający na rzeczy wypowiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodDamnIt Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 hmm tutaj=>>> Klik palit ma takie same specyfikacje, wiec mysle ze karta na allegro nie bedzie sie roznic, a tutaj=>>>Klik o tym palicie, tylko 128mb, pozytywnie wypowiadaja sie jego uzytkownicy. Jednak na forum Tweak'a co do tej firmy wszyscy sa nastawieni negatywnie, wiec sam nie wiem co robic :unsure:. Chcialbym prosic o wypowiedz kogos, kto mial juz doczynienia z ta firma, a nawet z tym modelem :wink: . Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzieki. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ja ci nie powiem czy to dobra karta, ale pality maja slaba opinie i sa to chyba okrojone wersje jakies ;/ Wiesz co jak juz wydajesz tyle kasy to naprawde kup znanej firmy jak ktos wyzej napisal, bo z tym palitem roznie moze byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...