Skocz do zawartości
GodDamnIt

Palit 6600 Gt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Obecnie jestem na kupnie karty graficznej :-P . Kwota ktora dysponuje nie jest wielka, cos w granicach 500-530 zl :? . Na poczatku bylem zainteresowany kupnem Radeona 9800 pro, jednak ostatnio na allegro pojawil sie Palit 6600 gt ==> Klik. Chcialbym zapytac was co myslicie o tej karcie... czy w ogole oplaca sie ja kupic gdyby jej cena nie ulegla zmianie (obecnie 500 zl). Prosze o szybka odpowiedz

Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi

POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Obecnie jestem na kupnie karty graficznej :-P . Kwota ktora dysponuje nie jest wielka, cos w granicach 500-530 zl :? . Na poczatku bylem zainteresowany kupnem Radeona 9800 pro, jednak ostatnio na allegro pojawil sie Palit 6600 gt ==> Klik. Chcialbym zapytac was co myslicie o tej karcie... czy w ogole oplaca sie ja kupic gdyby jej cena nie ulegla zmianie (obecnie 500 zl). Prosze o szybka odpowiedz

Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi

POZDRO

Hm...

Poszukaj na www.komsad.pl :P

Teraz tam jest Leadtek Winfast A6600GT 128MB AGP za 550zl z dwuletnia gwarancja.Niedwno nabylem w tym sklepie ta karte i wszystko smiga.Narazie ja delikatnie nadtaktowalem z 500/900 na 525/1000 :) Pamieci chodzia na 1000MHz w prawie kazdym A6600GT ;) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Juz lepiej bierz XPowera 6600gt... Też syff ale tańszy :D A tak poważnie to daruj sobie obydwie karty. Kup 9800Pro i dobry zasilacz :)

GodDamnIt czy jak ci tam niesłuchaj takich komentarzy gdyż są raczej mało obiektywne :wink: Każdy fanboy ATI ci powie bierz 9700 albo 9800 za to czołobitni Nvidi powiedzą żebyś brał 6600GT

Pozatym ten palit co dałeś do niego link hmm GT 256MB DDR3 ? za 500zł na AGP jakieś to troche dziwne mógły sie ktoś znający na rzeczy wypowiedzieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm tutaj=>>> Klik palit ma takie same specyfikacje, wiec mysle ze karta na allegro nie bedzie sie roznic, a tutaj=>>>Klik o tym palicie, tylko 128mb, pozytywnie wypowiadaja sie jego uzytkownicy. Jednak na forum Tweak'a co do tej firmy wszyscy sa nastawieni negatywnie, wiec sam nie wiem co robic :unsure:. Chcialbym prosic o wypowiedz kogos, kto mial juz doczynienia z ta firma, a nawet z tym modelem :wink: . Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzieki.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ci nie powiem czy to dobra karta, ale pality maja slaba opinie i sa to chyba okrojone wersje jakies ;/

Wiesz co jak juz wydajesz tyle kasy to naprawde kup znanej firmy jak ktos wyzej napisal, bo z tym palitem roznie moze byc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi