pho Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Chce sie was poradzic mam zamiar sobie sprawic te , te lub te pamiatki moze macie inne propozycje? W niedalekiej przyslosci(czyt. za okolo 2 miesiace mam zamiar przejsc na s.939) i dokupic nastepna kostke no i oczywiscie krecic! Mam pytanie czy niebedzie jakis problemow przy wspólpracy z plyta glowna MSI KT4V. Pozdro. Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Twinmosów raczej nie bierz, z nimi to loteria, weź patrioty kh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Twinmosów raczej nie bierz, z nimi to loteria, weź patrioty kh. Popieram :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...