Lupota Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Od 2 dni mam nowego Tagana 530 U15 Easycon . Kupowałem go w Cooling.pl osobiście w sklepie. Sprzedawca ze sklepu powiedział mi że lepiej zostawić go na split bo inaczej dzieją się dziwne rzeczy . On ma podobny konfig do mojego czyli z GF7800GT . Mam więc od początku na split i wszystko jest OK. Natomiast czytam że tu na forum zalecacie żeby dać na combine. I juz zgłupiałem co i jak. Co do głośności to napisze tak - mój stary Bequiet P5 370 W był jednak cichszy ale nie przeszkadza to jakoś specjalnie. Natomiast spadła mi temperatura w budzie o 2-3 C i w idle i w stresie jak gram. Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Lupota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam. Dawałem splita i combine nie miałem dziwnych objawów. Split rozdziela linię 12V na dwa obwody i czasami zapala się z tyłu diodka sygnalizująca granicę prądową zasiłki dla jednej linii, combine zwiera linie 12V w jedną . B) Gratuluję fajnej zasiłki :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Od 2 dni mam nowego Tagana 530 U15 Easycon .Wystarczy troche poczytać forum a byś szybko znalazł odpowiedz. Albo pierszy lepszy test tego zasilacza. A nie od razu zakładać bez sensu nowy temat ... było juz pare razy omawiane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupota Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Wystarczy troche poczytać forum a byś szybko znalazł odpowiedz. Albo pierszy lepszy test tego zasilacza. A nie od razu zakładać bez sensu nowy temat ... było juz pare razy omawiane. Właśnie czytałem i nic z tego jasno nie wynika.... Jakbyś przeczytał dokładnie co napisałem to byś wiedział o co mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Przełącz na combine, wtedy zasiłka jest równo obciążona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupota Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Przełącz na combine, wtedy zasiłka jest równo obciążona. OK. Już to uczyniłem i wszystko wygląda OK. Dziekuje i PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Właśnie czytałem i nic z tego jasno nie wynika.... Jakbyś przeczytał dokładnie co napisałem to byś wiedział o co mi chodzi. Przeczytałem ... jak czytam to wszystko! I stwierdzam, że widać jeszcze nie masz doświadczenia z esprzedawcami sklepów komputerowych. Pierwsza zasada to nie słuchaj jakie oni bzdury wygadują. Czyl jednym uchem In a drugim Out! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupota Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Przeczytałem ... jak czytam to wszystko! I stwierdzam, że widać jeszcze nie masz doświadczenia z esprzedawcami sklepów komputerowych. Pierwsza zasada to nie słuchaj jakie oni bzdury wygadują. Czyl jednym uchem In a drugim Out! I właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem bo raczej właśnie ludzie z tego sklepu to mają dobrą opinie i dlatego mnie to zdziwiło że oni swoje a tu na forum inaczej i chciałem się upewnić :-) Ale jak pisałem dałem już na cobine i jest wszystko OK. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...