Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam all

Czy zna ktoś dobre strony dotyczące budek dla kompa, tzn:malowanie, okna, rozne takie duperele, najlepiej wyglądające (najładniejsze) itp...

Mam zamiar przerobić swoją, ale jakoś nic nie mogę znaleźdź w sieci konkretnego :( Jak ktoś zna to niech da url, może być angielski (coś tam umiem :) )

Aha i berkut proszę nie dawaj <szukaj> bo jestem Modemowcem (nc) i nie mam jak przeszukać archiwum tą wyszukiwarką!!! PLEASE

THX dla all (moj pierwszy post na tym forum :) :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.moded-kompz.net

Tam jest wsio zdjatek i troche linkow do zagranicznych stronek.

Aha i nie wykrencaj sie ze siedzisz na modemie bo jakos na tym forum jest duzo ludzi co siedzi na modemach i jakos nie placza ze nie moga szukac bo siedza na modemie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wlasnie pomalolwalem jeden bok obudowy.Fajnie przejechalem czteroma rodzajami papieru sciernego wytarłem no i pomalowalem 3 warstwami faryb w sperju Decolakiem fajnie wyglada jak w lusterku mozna sie przejrzec tak za godzine wyschnie w 3 dni powinienem sie uporac .tylko nie mam aparatu to bym wam wrzucil fotki po skonczeniu a w sobote z 2 tygodnie jade na gilede i bedzie mod obudowy na maxa wiecei wiatraki szyba mata wygluszajaca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...