samsterq Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam mam taki proglem z w/w mp3 playerem. problem w tym ze jak slucham muziki to piosenki czasami sie na 1 sek zacinaja co z tym jest ? a podobno da sie pamiec jakos powiekszyc ? jak to mozliwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 No jasne, że się da, zawsze mozesz sprzedac i kupić większy. A tak na serio to wszystkim co tym handlują chodzi o to, że można zmniejszyć jakoś piosnek i wtedy wchodzi ich więcej na playera. A co do tego zacinania, oddaj go na gwarancji jak masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 oddaj go na serwis ja mam ten sam model tylko 256 i nic takiego nie występuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...