sender28 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam. Poszukuję wiatraka jak w opisie. Ponieważ obency ktory posiadam ostatnia zaczął tak chałasować że nie mogę wytrzymać <_< Acha i jeszcze jedno. Mam jeszcze jeden wiatrak i chcę go spowolnić za pomocą regulatora obrotów tylko ze on ma wtyczkę zasilania taką jak np. dysk czy cdrom (chyba molex) a regulatory mają taką małą jak wentylator CPU. Jest moze jakas przejsciówka.....?? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Mam jeszcze jeden wiatrak i chcę go spowolnić za pomocą regulatora obrotów tylko ze on ma wtyczkę zasilania taką jak np. dysk czy cdrom (chyba molex) a regulatory mają taką małą jak wentylator CPU. Jest moze jakas przejsciówka.....?? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=8063 A ten wentyl szukasz na procka czy na tył obudowy ? Bo jakoś nie moge zkumać tego co napisaleś. Witam. Poszukuję wiatraka jak w opisie. Ponieważ obency ktory posiadam ostatnia zaczął tak chałasować że nie mogę wytrzymaćOpis = sig ? Edytowane 18 Stycznia 2006 przez paluszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 paluszek... a czytales wogole temat posta? czy tak tylko wlaczyles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) @skubi Czytałem ale słowo opis przeczytałem jako sig, a nie temat. Przecież może być opis komputera czyli sig ? :PPPPP Jeżeli kogos uraziłem to sory :o @sender 80mm - Arctic 92@120mm - Fander Edytowane 18 Stycznia 2006 przez paluszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 @skubi Czytałem ale słowo opis przeczytałem jako sig, a nie temat. Przecież może być opis komputera czyli sig ? :PPPPP Jeżeli kogos uraziłem to sory :o @sender 80mm - Arctic 92@120mm - Fander Sorry mój błąd. Wentylator ma byc do obudowy.....a napisalem "jak w opisie" bo pisalem tez opis na gg..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 O wiatrakach bylo juz masa tematów Jestem pewien, ze na pierwszych 2-3 stronach tego podforum cos znajdziesz.. Wierze w Ciebie, kimkolwiek jestes ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...