rejven Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Mam rebus: kupilem ostatnio pad do PC od USB. Działa dobrze z bijatykami na PC. Mam emulator Xpsxe i jeszcze 2 inne. da sie jakos ustawić bym mógłgrac w ROM Tekken 3 na padzie, a nie na klawiaturze? w emulatorach da sie tylko ustawic ciosy na klawiacie;/ może zna ktoś emulator psx ktorym moglbym bezproblemowo grac na padzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Poszukaj sobie emulatora Epsxe. W nim mozna wszystko skonfigurować. O Xpsxe nie słyszałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Pewnie ze sie da a nawet trzeba. Poprotu do tego emulatora musisz sciagnac odpowiednie pluginy padow, na sieci jest ich mnostwo , do wyboru do kolory, nic tylko siedziec kilka h i sprawdzac ktora najlepiej odpowiada Twoim wymaganim :P (I wykrywa Twojego pada). wejdz na www.epsxe.com i poczytaj. Moqiel a Ty musisz sie czepia co takie literowki?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...