slasher Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam. Mam nastepujący problem czasami podczas pracy w windzie komputre mi sie zawiesza (ekran zastyga i nie reaguje) Czy moze być to spowodowane zasilaczem(kiepskim) ? pytam bo chce dołożć DVDRW a boje się że może mi zasiłka paść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 jest to bardzo prawdopodobne...... najlepiej zmierzyc napiecia miernikiem i wszystko bedzie jasne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ale dziwi mnie fatk że mi wiesza się tylko w windzie, pod obciążeniem a ostatnio sporo w strzelanki gram nie pamietam kiedy mi się zawiesił , nawet jak grałem w hl2... A napięcia swoją droga i tak pomierze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zerknij do Podglądu zdarzeń czy zdążył coś zapisać, może bady na dysku a może coś z RAMem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Może wiry?? Przeleć go avastem, ad-aware, nod32 czy czym tam wolisz i zobacz czy nie ma wirusów. Ale tak ogólnie obstawiam zasilacz. Zmień go na coś lepszego, Delta albo Forton 350-400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Tak czy inaczej wymień tego codeszita ,bo kiedyś komp ci nie wstanie. A te zasiłki lubią zabrać ze sobą pół kompa jak odchodzą :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...