takero Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam, czy może mi ktoś powiedzieć co to za dysk ? choć producenta, albo nawet jaki inny model Wam on przypomina, po prostu cokolwiek... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam. Fajne cacko i to jeszcze na at-bus (ach to były czasy) Pracuje toto ze specjalnym kontrolerem dzisiaj ciężko coś takiego dostać. z wyglądu to chyba Qantum. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) siakiś dysk MFM ;) CDC? Conner? Micropolis? Qantum? .. a diabeł go wie :( Seagate to nie jest, WD chyba też nie. Edytowane 20 Stycznia 2006 przez KlifKomputery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takero Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ile lat może mieć ten dysk ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Według mojej wiedzy (i pamięci) to bedą wczesne lata osiemdziesiąte ubiegłego wieku, ale moge się mylić o +/-5 lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Masz tam numer fabryczny, od czegos mozesz juz zaczac poszukiwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 jak byś mógł go otworzyć to dało by się coś więcej powiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Tez mam taki dysk dokładnie taki jak na zdjeciu. Wyciagniety z 286 i tez nie wiem co to za firma. Głowice sa poruszane elektromagneem.Silnik firmy Nidec. Fajny okaz na wystawke jak sciagniesz pokrywe.Fajnie długo sie rozkreca i botuje :) EDIT : trafiłem na wzmianke ze to Quantum. Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...