TUBA Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) witam jak w tytule mam zalmana vf 700cu i zamierzam go zalozyc na nowa(jezeli kupie x1600 na razie jest na xt) kaarte... :) czy x1600pro na zalmanku sie bedzie fajnie i skutecznie krecil?? za odp. dzieki Edytowane 20 Stycznia 2006 przez TUBA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 wlasnie zerknalem na allegro i wystepuja x1600 na agp za 579 zł? moze ktos powiedziec jak ma sie taki x1600 do radeona 9800pro wer. sapphire? sory za ot.... niechce zakladac nowego tematu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 W starszych grach taki 9800 jako ze mozna go odniesc do 6600GT bedzie szybszy ,ale z tytulu na tytul wydajnosc x1600 bedzie wyzsza i wyzsza az dosiegnie 6800gs czy gt :) Wsparcie dla sm3.0 przyda sie na przyszlosc a na dzien dzisiejszy x1600 ma wystarczajaca wydajnosc a z dnia na dzien bedzie coraz lepiej :wink: Jedyne co moze zastanawiac to slabe wsparcie softu dla x1600 ale moze stery 6.1 wprowadzily jakies zmiany :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 a co z szyna ? 128 bit? powiedzcie mi wogole czy jest sens przesiadki z 9800 na x1600 za te 579 , a moze co innego za ta cene kupic? jak sadzicie? pytam badawczo bo zawsze mozna zmienic grafike :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Szyna 128bit. nie jest tutaj problemem ,karta nie jest taka szybka aby pograc w jakiejs bardzo wysokiej rozdzialce z AA i AF chociaz tez sobie z tym radzi :) Co do zmiany to raczej bym sie wstrzymal i pomyslal o przesiadce na pci-e ale to tak za pol roku aby wskoczyc na nowa podstawke amd :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 i tak tez zrobie poczekam cierpliwie... hajsik pozbieram :P ok juz mnie tu niema ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Mam dokładnie ten sam dylemat... na razie zostaje przy AGP i chcę zmienić grafikę na 9800XT, ale zastanawiałem się również nad X1600PRO... cena niewiele wyższa... w sumie nie wiem co wybrać. Zaznaczam z góry, że żadne GF mnie nie interesują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Mam dokładnie ten sam dylemat... na razie zostaje przy AGP i chcę zmienić grafikę na 9800XT, ale zastanawiałem się również nad X1600PRO... cena niewiele wyższa... w sumie nie wiem co wybrać. Zaznaczam z góry, że żadne GF mnie nie interesują. przykre troche ... ale Twoj wybór, znaczy nie-wybór ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUBA Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 przykre troche ... ale Twoj wybór, znaczy nie-wybór ...x1600pro bedzie lepszy na bank z tego co czytałem pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...