limerro Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 powolujac sie na : Steppingi w AMD 1 i na: Steppingi w AMD 2 dolaczam sie do pytania czy moze ktos wie kiedy pojawia sie steppingi B0 w naszych hurtowniach ??? :) i jeszcze jedno pytanie: gdzie w Katowicach (w jakim sklepie badz bardziej w jakiej hurtowni) moge nabyc Athlona Thohoroughbred i za ile ??? i gdzie najtaniej dorwac mobo Epoxa na nForce2 pod to (oprocz Pronoxu)???? oks dzieki za uwage:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 EPoX'a masz na komputroniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Cei wystawia się na giełdzie w Katowicach cena XP1700+ to około 250zł (Przynajmniej ja zatyle kupiłem) a z mobo będzie ciężko POZDRAWIAM!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Gdzieś czytałem, że B0 mają pojawić się (w Polsce?) w styczniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 wybaczcie boyebao mi sie niezauwazylem tego B0 :( Naprawe wielkie sorki!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 komputronik jest drogi a co do stycznia to ja tez jestem w stanie sie domyslec ze w styczniu ;) no wlasnie za 250 zl nie ma nawet A0 :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Mam w ręku nowy cennik CEI i pisze Athlon XP 1700+ cena: 255zł Brutto!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...