YogiCK Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Mam duzy dylemat jaka karte mam wybrac. Kolega ma do wyboru 2 karty: - Radeon X1600XT Sapphire 256MB TV& 2xDVI Lite BOX (link) - Radeon X800GTO HiS 128MB DVI + TV Full BOX (PCI-E) IceQ (link) Karty sa w zbliżonej cenie. Ma juz plytke pod s939 (nie pamietam modelu ale wiem ze na nF4 Ultra) i Venica 3000+. Brakuje mu wlasnie tylko grafiki. Uparl sie ze ma to byc jedna z tych 2 kart i nie chce zadnej innej (dlaczego to ja nie wiem). Dlatego tez prosze o pomoc w wyborze. Dodam ze kolega gra nalogowo w Couner Strike: Source i zalezy mu na jak najwiekszej ilosci fpsow. Prosil bym o w miare szybka odpowiedz bo mam tyko czas do srody. Z gory dzieki, YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Szukac sie nie chcialo :? :mur: Jak z tych dwoch to bierz GTO :) A jak uda sie przekonac kolege to polecam GF6800gs :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 X800 GTO albo GF 6800 GS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Tak jak koledzy z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Jak lubisz Radki to X800GTO a jak lubisz nvidie to bierz GF 6800 GS :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Tak samo x800gto albo geforce 6800gs, ale nigdy 1600xt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Musi byc radek bo cs ma optymalizacje pod ATI i wyciaga pod radeonkami wiecej fpsow a to sie liczy najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Musi byc radek bo cs ma optymalizacje pod ATI i wyciaga pod radeonkami wiecej fpsow a to sie liczy najbardziej.poszukaj na egiełdzie ,recki i GS wypada w CSS deko lepiej i ogolnie jest lepszy wiec nie wróż z fusów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Nie wiem jak teraz z modowaniem Connect3D X800GTO na 16 potokow, ale jak by sie udalo to zadne 6800GS nie podskoczy ;) Mysle, ze warto zainteresowac sie ta karta http://allegro.pl/show_item.php?item=81966611 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Na 6800GS to troche za malo kasy - 750zl to max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 No to bierz GTO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Imho stanal bym na glowie w wysuplal dodatkowe 50zl i lykal to 6800gs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 tylko czemu akurat wersje z 128 mb wybral?? przeciez ona jest okrojona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ja bym wział tego radka co ci rafael podesłał linka jest prawdopodobienstwo ze sie go uda zmodowac na 850 i jeszcze lekko podkrecic i bierzesz tego 6800gs za nizsza cene. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvob Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Weź X800 GTO tyle, że za 779 zeta jest juz 256mb - szkoda ze nie mozesz dołożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...