s0lid Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Kupiłem kompa na serw CS'a 2.8, 1GB DDR2 i takie tam. Czym sprawdzić jego moc, że tak powiem, jako serwera, czyli obliczeń i tym podobnych, ale nie wyswietlanej grafiki? PC Mark wiarygodny? Nie wiem czy sciagac, bo 75 MB dla mojej neo 256 to koszmar... co polecacie? W czym najczesciej sie mierzy i jest wiarygodne? Niech bedzie pod windowsa, bo wlasnie ten os zainstaluje do spradzenia stabilnosci kompa przez prime i takie tam. Chciałbym jednak wiedziec oprocz tego czy jest stabilny, to ile potrafi ten sprzęcik. Pozdro. Dzieki za RE: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 SuperPI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 2.8 co ? celeron ? 1GB ram ? jaki ? jaka mobo ? :) to mozna latwo samemu ocenic, odpal test super pi 16M podaj wynik na forum to sie okaze jaka wydajnoscia dysponuje twoj komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...