biszkopt Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Posiadam canon A75 i razem z zakupem otrzymałem płyte z oprogramowaniem. Jako, że zainstalowany mam system win 98 niezbędne jest to oprogramowanie aby przenieść zdjęcia i filmy z aparatu na komputer. Jednak podczas przygotowywania instalacji wyskakuje mi coś takiego: "Error Number 0x80070725 Description: NIezgodna wersja procedury wejścia RPC. Setup will now terminate", no i następuje koniec bez żadnej instalacji :/ W XP na innym kompie po podłączeniu aparatu, system wykrywa go jako dodatkowy dysk, no ale narazie zależy mi na tym żeby działać na win98. Ktoś może wie o co chodzi i/lub jak rozwiązac problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Google naprawdę działa http://support.microsoft.com/kb/321915/pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...