Marfo Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam Czytałem ostatnio na forum o zasilaczu Tracera Mam w swoim pececie Athlona 3000+ Venice Asus A8n-e, 6600GT i sprawdzałem napiecia (Everest) i mam: Napięcie rdzenia procesora 1.10 V( Cool&Quiet ) +3.3 V 3.26 V +5 V 4.97 V +12 V 11.78 V +5 V podczas wstrzymania pracy 4.92 V A zasilacz to jakiś Tracer 4-life400 z PFC kupiony z Obudową Digger tro-111 No i powiem że zależy mi na tym by ten sprzęt jak najdłużęj pochodził :D I tu moje pytanie czy można spokojnie pracować, czy lepiej kupić coś "porządnego"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Sprawdzić miernikiem najpierw napięcia. Jak będą dziwne :lol: to wymiana np. na HK-350 AP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 1) Napięcia mierzy się miernikiem, nie programami. 2) Tak czy siak, jest to Tracer, zasilacz niepewny. Proponowałbym zmianę na Modecoma GTF/MC; Deltę; FSP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 ja też bym zmienił zasilacz na twoim miejscu ale na Huntkeya 350 AP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...