p3dzi0r Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Chce zrobic uprgejda biosa, wlonczam programik flash560 (na stronie FICa piszom ze ma to byc ta wersja) wpisuje nazwe biosu a flash mi wyskakuje z takim komunikatem"PROGRAM FILES OR PART NUMBER DOES NOT MATCH WITH YOUR SYSTEM !", i co ja mam robic ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 chiba zły bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 musisz sobie sciągnąć biosa dokładnie do modelu swojej płyty. bo inaczej kiszka 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 tak , tylko na stronie http:\\www.bios.pnet.pl pisze ze mozna nie zwazac na ten komunikat i zezwolic na programowanie ??? zaufac czy nie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Jeśli jesteś pewien że masz dobry BIOS, i wszystko jest OKi, to olewaj ten komunikat :P Jeśli nie to pokombinuj z innymi BIOS'ami, lub Flasherami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...