nikita:D Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam Was ;) Mam do dyspozycji 1500zł i za te pieniążki póki co chce wymienić procka, płytke główną oraz RAM. Moja obecna konfiguracja: Pentium 4 1500MHz 256 SDRAM GeForce FX5200 128mb/128bit Płyta główna - nie wiem :( Procesor:Chcę kupić Athlona64 3200+ OEM oraz wentylator AC Freezer64 PRO CO wy o tym sądzicie?? Płytka główna: Wiele osób poleca mi coś ze stajni Asusa. Oczywiście płytka musi mieć AGP x8 Piszczie propozycje płyt Asusa najlepiej z tej stronki co procek i wentylatorek ;) Pamięć RAM: Mój wybór padł na PDP Patriot, gdyż podobno ładnie na nich można podkręcić Athlony64 Piszczie mi również wasze propozycje konfiguracji tych elementów z cenami oraz linkami. Będe wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Płyte główną na twoim miejscu bym wziął trochę przyszłościowa z PCIX oraz AGP 8x czyli http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=6985. A wentylator na procka AC Freezer64 PRO a nie zwykłego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 a64 3000+ (słyszłem że sie lepiej kreci niż 3200 ale ADMowcem nie jestem) wentylator OK płyta asrock dual sata 250zł ram OK i grafike bym zmienił na GF 6600 na PCI-E i zasilacz podaj jaki masz obecnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zasiłka to Platin Power 420W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 zasilacz typu trojne może narazie starczy ale w przyszłości dobrze by go zmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Tzn ja narazie planuje wymiane tych podzespołów a potem przyjdzie czas na takie [ciach!]ły jak zasilacz, głośniki, tuner TV itp. Ktoś się jeszcze wypowie?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) a potem przyjdzie czas na takie [ciach!]ły jak zasilaczNie będzie czasu bo komp pójdzie do piachu na tym zasilaczu. Zmień go na fortona 400W, na allegro kosztuje około 100zł. Edytowane 23 Stycznia 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Jakie jeszcze płyty główne polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Bierz tego Asrocka K8 939Dual-Sata2 ma pełne AGP i PciExpress. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Dajcie link do tego ASRocka jeśli moge prosić ;) A dobrze się procek będzie na nim kręcił?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Asrock klik Poczytac mozesz tu Bardzo dobra płyta do O/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 I niedroga :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...