BLANTMEN Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Szukałem gierki w indexie - nie znalazłem, na forum również, więc piszę nowy temat. Jakby gdzieś była na forum to dajcie linka :) Otóż mam taki problem - odpalam gre, pojawia się pierwszy filmik i ... koniec :? Czarny ekran. Wciskałem co popadnie na klawiaturze i jakoś ruszyło, tylko że gdy chciałem zobaczyć sobie jakikolwiek film z poziomu gry pojawia się czarny ekran i koniec :? Nic nie pomaga tylko res kompa :? Spotkał się ktoś z takim problemem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Szukałem gierki w indexie - nie znalazłem, na forum również, więc piszę nowy temat. Jakby gdzieś była na forum to dajcie linka :) Otóż mam taki problem - odpalam gre, pojawia się pierwszy filmik i ... koniec :? Czarny ekran. Wciskałem co popadnie na klawiaturze i jakoś ruszyło, tylko że gdy chciałem zobaczyć sobie jakikolwiek film z poziomu gry pojawia się czarny ekran i koniec :? Nic nie pomaga tylko res kompa :? Spotkał się ktoś z takim problemem ?Kodeki kolego - kodeki.Mialem co do tej gry wielkie nadzieje a wyszla tragedia.Gdyby klawiatura jeszcze reagowala poprawnie w menu glownym to bym dal grze z 6/10 a tak to dam 3 :P Kiszka,ale nie najgorsza w jaka gralem - stad az 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 fajna gierka ale może sie szybko znudzić :/ na dodatek kompletnie nie potrafiłem zrobić backflipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 hydro2 - mam KLite Codec Pack zainstalowane :) Starczy to czy coś jeszcze doinstalować ? dbedzard backflip'a robi się bardzo prosto. Po prostu sposób w jaki jest opisany jak go zrobić jest do bani. Wystarczy najechać na hope, skoczyć i nacisnąć góra - dół - A :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 moze nielugo zarzuce go i przetestuje ;) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zarzuć bo na prawdę fajnie się gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) hydro2 - mam KLite Codec Pack zainstalowane :) Starczy to czy coś jeszcze doinstalować ? dbedzard backflip'a robi się bardzo prosto. Po prostu sposób w jaki jest opisany jak go zrobić jest do bani. Wystarczy najechać na hope, skoczyć i nacisnąć góra - dół - A :)Starczy,jesli masz zainstalowanego wmp 9 :) Edytowane 24 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 typowa gra - zainstaluj, pograj 15min, wyjdz & uninstall ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly2234 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Mam problem na jednym z komputerów z tą grą. Mianowicie: mam 3 kompy, na dwóch działa bez problemu, na 3 działa tylko wyścigi motocross, jak gra się w supercross to pod koniec ostatniego okrążenia gra strasznie ścina i nie da się grać, najczęściej kończy się resetem. Nie pomaga format i zmiana dysku. Komp, na którym nie działa to: Proc: Intel Celeron D 2,8 GHZ Płyta gł: Gigabyte GA-8VT880P Combo Ram: 512 MB DDR Graf: GeForce 6600GT O/S: Windows XP Professional, Service Pack 2 Wiem, że jest słaby, ale to raczej nie wina tego, że jest słaby bo inne części gry działają (motocross, free ride, freestyle) Na tych działa: Proc: AMD Athlon 64 X2 4400+ Płyta gł: Asus M2A-MX Ram: 2 GB DDR2 Graf: ATI Radeon HD3850 (GV-HD385512) O/S: Windows XP Professional, Service Pack 3 i na tym też działa: Proc: AMD Sempron 2200+ Płyta gł: Asus (modelu nie pamiętam) Ram: 768 MB DDR (dwie kości: jedna 512, druga 256) Graf: ATI Radeon 9600 O/S: Windows XP Professional, Service Pack 2 To też nie jest wina systemu, ponieważ wszędzie (na wszystkich 3 kompach) był instalowany z tej samej płytki. Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...