Skocz do zawartości
BLANTMEN

Mtx Mototrax

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem gierki w indexie - nie znalazłem, na forum również, więc piszę nowy temat. Jakby gdzieś była na forum to dajcie linka :) Otóż mam taki problem - odpalam gre, pojawia się pierwszy filmik i ... koniec :? Czarny ekran. Wciskałem co popadnie na klawiaturze i jakoś ruszyło, tylko że gdy chciałem zobaczyć sobie jakikolwiek film z poziomu gry pojawia się czarny ekran i koniec :? Nic nie pomaga tylko res kompa :? Spotkał się ktoś z takim problemem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem gierki w indexie - nie znalazłem, na forum również, więc piszę nowy temat. Jakby gdzieś była na forum to dajcie linka :) Otóż mam taki problem - odpalam gre, pojawia się pierwszy filmik i ... koniec :? Czarny ekran. Wciskałem co popadnie na klawiaturze i jakoś ruszyło, tylko że gdy chciałem zobaczyć sobie jakikolwiek film z poziomu gry pojawia się czarny ekran i koniec :? Nic nie pomaga tylko res kompa :? Spotkał się ktoś z takim problemem ?

Kodeki kolego - kodeki.Mialem co do tej gry wielkie nadzieje a wyszla tragedia.Gdyby klawiatura jeszcze reagowala poprawnie w menu glownym to bym dal grze z 6/10 a tak to dam 3 :P Kiszka,ale nie najgorsza w jaka gralem - stad az 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hydro2 - mam KLite Codec Pack zainstalowane :) Starczy to czy coś jeszcze doinstalować ? dbedzard backflip'a robi się bardzo prosto. Po prostu sposób w jaki jest opisany jak go zrobić jest do bani. Wystarczy najechać na hope, skoczyć i nacisnąć góra - dół - A :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hydro2 - mam KLite Codec Pack zainstalowane :) Starczy to czy coś jeszcze doinstalować ? dbedzard backflip'a robi się bardzo prosto. Po prostu sposób w jaki jest opisany jak go zrobić jest do bani. Wystarczy najechać na hope, skoczyć i nacisnąć góra - dół - A :)

Starczy,jesli masz zainstalowanego wmp 9 :) Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem na jednym z komputerów z tą grą. Mianowicie: mam 3 kompy, na dwóch działa bez problemu, na 3 działa tylko wyścigi motocross, jak gra się w supercross to pod koniec ostatniego okrążenia gra strasznie ścina i nie da się grać, najczęściej kończy się resetem. Nie pomaga format i zmiana dysku.

Komp, na którym nie działa to:

Proc: Intel Celeron D 2,8 GHZ

Płyta gł: Gigabyte GA-8VT880P Combo

Ram: 512 MB DDR

Graf: GeForce 6600GT

O/S: Windows XP Professional, Service Pack 2

Wiem, że jest słaby, ale to raczej nie wina tego, że jest słaby bo inne części gry działają (motocross, free ride, freestyle)

Na tych działa:

Proc: AMD Athlon 64 X2 4400+

Płyta gł: Asus M2A-MX

Ram: 2 GB DDR2

Graf: ATI Radeon HD3850 (GV-HD385512)

O/S: Windows XP Professional, Service Pack 3

i na tym też działa:

Proc: AMD Sempron 2200+

Płyta gł: Asus (modelu nie pamiętam)

Ram: 768 MB DDR (dwie kości: jedna 512, druga 256)

Graf: ATI Radeon 9600

O/S: Windows XP Professional, Service Pack 2

To też nie jest wina systemu, ponieważ wszędzie (na wszystkich 3 kompach) był instalowany z tej samej płytki.

Proszę o pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi