Skocz do zawartości
brolly666

Nowy Sprzet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mialem kompa ale juz nie mam i jade na trupie :blink: wiec chce kupic nowego ale nie mam zbyt duzych zasobow finansowych mysle nad takim sprzetem:

Procesor: AMD sempron 2600 box

Plyta glowna: Dfi infinity pod 754

Grafika: Radeon X1600pro Palit ddr3 128mb

Pamiec: Adata 1024 dual

Hdd: Sagate 80 gb (ze starego kompa)

Zasilacz: Forton 350W

Monitor: Aoc 17cali (ze starego kompa)

Nagrywara dvd: Benq

Myslicie ze taki komp mi styknie cos w nim zmieniac?? Co o tym sadzicie?

Edytowane przez brolly666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:evil: :evil: :evil: Ile mozna :evil: :evil: :evil:

:evil: A co to kurde znaczy "zbyt duzych zasobow finansowych" bo jest na forum gosc ktory chce kompa za 30 tys... I dla niego 7-8 tys to malo, ale za 7-8 da sie zlozyc maszyne do gier :evil:

Edytowane przez tazikk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czlowieku poczytaj inne posty ! Np plyta glowna "ASRock s939 AGP/PCI-E" byla polecana w dziele "Co kupic" setki razy... Wiec Mobo juz masz. Zostaje wypalarka, to tez juz bylo poruszane :| Polecam LG - tanie , ciche i dobre... Procek - Venice 3000+ ... Cooler do tego: Freezer 64 Pro - polecany miliony razy... Ram kup sobie w stylu Twinmos-a 1 Gb no i grafa , to juz mi sie nawet nie chce pisac... Poszukaj sobie o k. graficznych w cenie takiej jaka ci zostaje ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi