brolly666 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Witam mialem kompa ale juz nie mam i jade na trupie :blink: wiec chce kupic nowego ale nie mam zbyt duzych zasobow finansowych mysle nad takim sprzetem: Procesor: AMD sempron 2600 box Plyta glowna: Dfi infinity pod 754 Grafika: Radeon X1600pro Palit ddr3 128mb Pamiec: Adata 1024 dual Hdd: Sagate 80 gb (ze starego kompa) Zasilacz: Forton 350W Monitor: Aoc 17cali (ze starego kompa) Nagrywara dvd: Benq Myslicie ze taki komp mi styknie cos w nim zmieniac?? Co o tym sadzicie? Edytowane 23 Stycznia 2006 przez brolly666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) :evil: :evil: :evil: Ile mozna :evil: :evil: :evil: :evil: A co to kurde znaczy "zbyt duzych zasobow finansowych" bo jest na forum gosc ktory chce kompa za 30 tys... I dla niego 7-8 tys to malo, ale za 7-8 da sie zlozyc maszyne do gier :evil: Edytowane 23 Stycznia 2006 przez tazikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 ja chce tylko wiedziec czy ten sprzet jest dobry w cenie do 2tys a qpuje tylko grafike procesor ram i wypalare dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 s 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Czlowieku poczytaj inne posty ! Np plyta glowna "ASRock s939 AGP/PCI-E" byla polecana w dziele "Co kupic" setki razy... Wiec Mobo juz masz. Zostaje wypalarka, to tez juz bylo poruszane :| Polecam LG - tanie , ciche i dobre... Procek - Venice 3000+ ... Cooler do tego: Freezer 64 Pro - polecany miliony razy... Ram kup sobie w stylu Twinmos-a 1 Gb no i grafa , to juz mi sie nawet nie chce pisac... Poszukaj sobie o k. graficznych w cenie takiej jaka ci zostaje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 co ty sie stresujesz a co do ramu to patrioty 2x512! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 tazikk sie poprostu przejal idiota ktory chce kompa za 30tys... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 ok panowie poczytam pomysle i cos wybiore thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...