NeoPet Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zapiszcie sie w neopetach http://www.neopets.com/refer.phtml?username=harvest180 Traficie na super stronke z neopetami i wam to malo czasu zajmie, a mi sie to przyda Plisssss. Na tej stronie jest Duuuuuuuużo mini gierek ponad 100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zapiszcie sie w neopetach http://www.neopets.com/refer.phtml?username=harvest180 Traficie na super stronke z neopetami i wam to malo czasu zajmie, a mi sie to przyda Plisssss. Na tej stronie jest Duuuuuuuużo mini gierek ponad 100. nabijasz sobie punkty :x czysty link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoPet Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 W pewnym sensei masz racje ale... Byłeś na tej stronie?? Jak nie, a lubisz grać to wejdź w tym jest ponad 44 000 000 osoob więc jest z kim konkurować w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 chyba jednak wole wejsc na http://www.neopets.com/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoPet Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Przecie cie to nie zbawi :D I tak ci odrazu wejdzie na www.neopets.com ty nic nie stracisz a ja zyskam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Ale mogłeś o tym nas poinformować na samym początku, a nie walić ścieme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 taaaaaaa chlopak sie zapisal na to forum tylko po to by punkty zdobyc.... fajnie ;) :lol: na neopet :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 ale neopet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoPet Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Ale to naprawdę jest fajne to jest wciągające jak... jak bagna :lol: A w dodatku bylem juz tu zarejestrowany ino ze hasła zapomniałem a maila nie podałem. To jest fajne i ja tylko chciałem sie podzielić tym z wami :lol: bo nie jestem ham :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 a ja nie wchodze na ta strone bo sie boje ze cos sie stanie.. :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 :lol: a ja zbieram pkt w ActiveStats :arrow: zapraszam na moją www :lol: a spedii też siedzisz ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoPet Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ta... Spedia jest Super :lol: :D :lol: W tym sie zarabie wirtualne pieniądze, a jak ktoś sie zapisze dzięki temu linkowi to ja dostane jakis przedmiot albo mojemu zwierzakowi urosną statystyki. Zapiszcie się a potem możecie olać sprawe :D :lol: :D A ja i tak dostane to co powinnienem, a po drugie jak się ktoś zapisze to ma szanse 1% że go to nie wciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emma Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 taak tak neopetsie a jakie masz neopetsy? czy zebrales wszystkie mapy? ile punktow zdobyles na wojnie? a no widzisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...