kameT Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam!!! Jestem nowym użytkownikiem i mam do Was pytanie drodzy forumowicze! Jaką kartę graficzną polecilibyście mi?? Tak do 1000zł :) Musi być to karta AGP i nie ma znaczenia jaka firma (aby dobra) :wink: Zazstanawiałem się nad GF 6800gs. Co o niej sądzicie??? Czy to dobry wybór??? Uzasadnijcie swoją wypowiedź! Podajcie gdzie można najtaniej kupić. Z góry dziękuje za pomoc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Jest taki dział co to się Co kupić ? zwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameT Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Aha, teraz już będę wiedział, czyli mam go napisać jeszcze raz, czy moze jest mozliwosc przeniesienia go do dzialu co kupić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Masz guzik RAPORT i ta napisz ze chcesz go przenies do dzialu co kupic EDIT: Napisz swój konfig bedzie mozna wtedy lepiej dobrać karte. Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Kup sobie GSa bo jest Ok i sie dobrze OC go.Mozesz tez poszukac np w Radkach np 9800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Kup sobie GSa bo jest Ok i sie dobrze OC go.Mozesz tez poszukac np w Radkach np 9800Ja Ci moge sprzedac swojego radka za 700zl :D @kameT Do 1000zl to 6800GT bym proponowal, 6800GS tylko jak sie da odblokowac potoki. Mozesz tez zainteresowac sie troche tansza karta 6800XT@16p/6v (ok 750zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 najlepszy pomysl GS ktoremu sie da odblokowac potoki brawo Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) ja bym troche dozbierał i kupił 7800GT... heh, ale tak to bierz 6800GS nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz, no chyba że jeszcze zastanowisz się nad radkiem X800GTO2 zmodujesz go na X850XT Edytowane 9 Lutego 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 @maruh Znajdz mi GTO2 i 7800GT na AGP to Ci dam sztabke zlota :lol: MAM TAKI APEL: Ludzie czytajcie temat zanim zaczniecie cos polecac!!!! :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 6800XT bedzie w sam raz, troszke szkoda tyle kasy wydac na 6800 GS, a co do 6800 GT, wiadomo karta bdb ale z jej dostepnoscia moga byc klopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Najlepiej to (LINK), ale cena ~ 1290 zł. Jesli tyle nie masz to może cos z tego: LINK 1 LINK 2 Edytowane 10 Lutego 2006 przez Gwynbleidd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam ! Zaciśnij zęby, wsadź sobie coś na PCI i czekaj aż 7800GS stanieje do 1000zł.... Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 @maruh Znajdz mi GTO2 i 7800GT na AGP to Ci dam sztabke zlota :lol: MAM TAKI APEL: Ludzie czytajcie temat zanim zaczniecie cos polecac!!!! :sad: hehe sorry małe niedopatrzenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...