adnet Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 czyli jak dobrze zrozumiałem to CSa najlepiej z TT, bo się przymierzam do kupna i widzałem takiego za 7zl i jakoś badziewnie wyglądałJa mam CS za 5zł kupiony na giełdzie w Krakowie. Miałem kupić oryginałka, ale skusiła mnie cena. Kupiłem z uwagi na przejścia z ukruszeniem T-birda 1.4ghz, ale tamten proc śmiga w kompie brata. Moje prywatne zdanie: jak kupujemy proca za ponad 200zł to wydatek na CS za max 20zł jest chyba niewielki a może zapobiec zwaleniu proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Soltek ABS II Hard Test ? :lol: :lol: Dokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Heh, a do tego nowego Athlona wsadzałeś CS od Athlona Palomino?? Przecież on w ogóle nie pasuje. Ja dzisiaj też oddałem bratu CS po zmianie procka... Ciekawe czy już zrobili nowe CS pod Athlony 0,13? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...