djadik Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Posiadem net osiedlowy LAN z zewnetrznym adresem Ip. Chcialbym podzielic go na 3 komputery za pomoca routera. IP przydziela mi server DHCP na podstawie mojego Mac adresu kart sieciowej. Chcialbym aby ten router byl niewidoczny dla administratora(czytalem na temat TTL). Musi tez miec mozliwosc przekierowywania potow abym mogl korzystac poprzez moje zewnetrzne Ip z programow P2P. Na allegro znalazlem tylko jeden router w tej cenie ktory moglby sie nadawac: LINK 1 Jaki router Wy mi polecacie? Najwazniesze aby nie byl drozszy niz 170zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 moze byc ten ale to ze dodaje jeden skok to nie znaczy ze nie mozna wykryc dzielenia lacza :P badanie TTL to tylko jedna z metod :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djadik Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Odnawiam pytanie! A ktory z ponizszych bedzie najlepszy: ASMAX BR-604 D-Link DI-604 D-Link DI-514 PLANET XRT-401D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...