Ergo5 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Mam sprzęt jak w podpisie, dysponuję ok. 1000 zł i myślę o modernizacji kompa. Proszę o podpowiedzi, co mogę za tą kasę zmienić, biorąc pod uwagę, że pozostałości upłynnie przez allegro. Interesuje mnie wymiana procka, płyty głównej i grafy. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 1000zł masz czy bedziesz miał jak sprzedasz to co masz?? mozna kupic lepsza grafe i pokupic jeszcze 2* 512 grafa np http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81646156 chyba ze sie upierasz nad zmiana płyty i procak to wtedy przestawic sie na 64+ jak bedziesz kreciał to jakas dobra płyte DFI no i juz na grafe nie bedziesz miał tyle pieniedzy ale na 6600gt powinno starczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja bym na twoim miejscu dokupił tylko RAM i zmienił grafikę. Uważam, że masz wystarczający procesor. Dokup sobie Sapphire x800GTO i TwinMosa 512MB. Powinieneś odczuć sporą różnicę w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ergo5 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 1000zł masz czy bedziesz miał jak sprzedasz to co masz?? 1000 już mam, do tego może dojść to, co dostanę z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...