Gość Mac4 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Więc tak, planuje mały upgrade ;] I tutaj wasza rola drodzy forumowicze i szanowni moderatorzy (:D) Finanse to ok. 1,2k zł ;) Kiepsko, wiem, ale cóż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 temat mobo proc czy ram ale chyba chodzi o mobo proc i ram;] za ta cena to athlon 64 3200+ 2*512 patriot epox lub jak nie masz kasy to asrock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Tia, mobo, proc i ram ;] Ten (a)srak odpada na wstępie ;) Konfig niezły, tylko troche nie mieszcze się w wyznaczonym budżecie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 a dalczego asrock odpada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 a dalczego asrock odpada ?Również zadaje takie pytanie, asrock dual sataII jest bardzo dobrą płytą zaraz po dfi i epoxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Nie mam zaufania do Asrock'a ;) Pozatym AGP+PCI-e? A na cóż mi AGP :P Edytowane 25 Stycznia 2006 przez Mac4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Nie mam zaufania do Asrock'a ;) Pozatym AGP+PCI-e? A na cóż mi AGP :P To zmień to, po co agp... Przełożysz tą grafe co masz narazie i potem dozbierasz kasy na nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Raczej nie widze sensu, AGP powoli kończy żywot, więc mój X800P na PCI-e podpowiada mi że AGP jest zbędne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...