lambada34 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Witam mam pytanie jakie powinny być wartości zapis odczyt mam dwa dyski samsunga 80 gb sata2 podpięte w raid, tylko niewiem czy dobrze na zdjęciu jest coś takiego proszę o wytłumaczenie dysk(i) słychać takie chrobotanie Edytowane 25 Stycznia 2006 przez lambada34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam mam pytanie jakie powinny być wartości zapis odczyt mam dwa dyski samsunga 80 gb sata2 podpięte w raid, tylko niewiem czy dobrze na zdjęciu jest coś takiego proszę o wytłumaczenie dysk(i) słychać takie chrobotanie wyniki jak najbardziej w normie - mam tak samo (te same dysie) - chrobotanie to też norma przy raid0 - wszystko jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lambada34 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Witaj ENIGMA dzięki za zainteresowanie niewiesz co może oznaczać ten wykrzyknik w żółtej tarczy na pierwszym zdjęciu? Pozdro Edytowane 26 Stycznia 2006 przez lambada34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 No przecież jest napisane w okienku pod wykrzyknikiem co on oznacza. Trzeba się uczyć języków obcych, ja się nie uczyłem i co ze mnie wyrosło? :D Info w okienku oznacza mniej więcej: Stan zdrowotny: nie wspierany! Niestety standard SCSI nie umożliwia pobrania informacji wystarczająco szczegółowych aby przewidzieć stan zdrowia i okres życia dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lambada34 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 No przecież jest napisane w okienku pod wykrzyknikiem co on oznacza. Trzeba się uczyć języków obcych, ja się nie uczyłem i co ze mnie wyrosło? :D Info w okienku oznacza mniej więcej: No trza było się uczyć teraz już baniak nie ten, dzięki serdeczne za pomoc samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...