BLANTMEN Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Szukałem na forum czego kolwiek na ten temat ale nie znalazłem :( Otóż problem jest taki - mam gotową prezentację i chciałem dodać do niej film. Wszystko fajnie działa mi na kompie, ale gdy uruchomiłem ją na komputerze od koleżanki wyskoczyło mi okno z prośbą, aby podać scieżkę dostępu do filmu :? Zna ktoś może jakiś skuteczny sposób, aby film zaimportował mi się całkowicie do prezentacji ? Z plikami mp3 nie miałem takiego problemu. Będę wdzięczny za każdą pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 moze ten film jest za duzy... a moze poprostu przekopiuj razem z prezentacja na kompa kolezanki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Film ma ok 130 mb. Powinno normalnie działać, z tego co wiem. Z kopiowaniem nie wiem czy to coś da, bo wyczytałem w helpie z directora, że filmy są ZAWSZE linkowane, czyli na chłopski rozum - nieważne gdzie będzie i tak musisz wskazać do niego ścieżkę. Męczy mnie to, bo prezentacja jest do oddania w niedziele :wink: A nie bardzo widzi mi się oddanie jej bez filmu :] ------------------------------- Problem rozwiązany. Należało nagrać NAJPIERW film na płyte, potem w directorze ustawić ścieżkę dostępu do filmu z płyty, zapisać zmiany, wypalić i wszystko jest OK :) Edytowane 1 Lutego 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...