Ukasz81 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Mam taki problem mam przejscia przez obudowe i zawory na 3/8 cala i nigdzie nie moge kupic do nich elementu ktory z jednaj strony ma choinke a zdrugiej wlasnie ten gwint zew 3/8cala. Choinka musi pasowac do weza fi 15mm. Dodam ze mieszkam w Krakowie czy mozecie mi powiedziec gdize cos takiego kupic? bylem juz w obi castoramach i sklepach wodkanalizacyjnych i wszedzie mowia ze nie maja takich el. i ze mozna to zrobic na takich przejsicach, ale ja bym wolal ograniczyc dlugosc tych elementow. Wiec jak wiecie gdize kupic takie wynalazki w Krakowie to bylbym wdzieczny, a jakby bylo to gdizes w okolicy Woli Duchackiej to bede wniebowziety:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 mozliwe ze będą mieli w sklepie z pneumatyką ul wybickiego (koło SPAWU) lub niedaleko fabrycznej poszukaj w goglach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...