lobo0 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Mam monitorek jak w temacie i nie moge sobie poradzić z regulacją zbieżności kolorów. Załączam fotke monitorka. Może ktoś doradzi bo wydaje mi sie ze z każdej strony coś jest nie tak a ustawiac mozna tylko caly ekran jednoczesnie. No chyba ze ja juz mam coś z oczami. :) Prosze o jakieś sugestie. EDIT: juz działa sorki Edytowane 26 Stycznia 2006 przez lobo0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 ta fotka nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam. Nie bardzo wiem co masz do zbieżniści dla mnie na foto jest ok. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 w gornym orawym rogu czerwony nie pokrywa sie w poziomie a w dolnym prawym w pionie. no chyba ze jestem wybredny :) i tak juz musi to zostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Dla mnie jest ok jak na bańkę, zarzuć jeszcze kratę na czarnym tle i zobacz czy linie kraty rozchodzą się na rogach w kolory RGB (delikatnie mają prawo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) dzieki za odpowiedź. no jeżeli mowisz że jest ok to Ci wierzę a poniżej zamieszczam fotke tego rogu który wydaje mi sie najgorszy zwróć uwagę na sam prawy górny róg jak rozjeżdzają sie kolory czerwony i zielony w porównaniu do środka ekranu. No chyba że to mieści sie w granicy błędu :) a tak generalnie to jestem zadowolony kolorki i geometria - perfect Edytowane 26 Stycznia 2006 przez lobo0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Oglądałem jest dobrze sorki ale LCD'ka z tego nie zrobisz. Producenci podają rozbieżność w rogach 0,5-08mm Nie masz się czym przejmować w CRT'kach tak jest i już. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 wielkie dzięki za pomoc :) a już myślalem ze to jest poważna sprawa. generalnie jestem zadowolony z monitorka. :) jeszcze raz dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...