Nick126 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Chciałbym aby ktoś mi doradził która z tych 4 kart jest najlepsza? Dlaczego jest taka róznica cen w nr 1 i 2 ? przecież to te same karty tylko inna firma [wydaje mi sie ze leadtek to lepsza]. 1 2 3 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornographyc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Zdecydowanie odradzam pozycji 1 i 2 - żadne wersje LE. Leadtek jest raczej lepszą firmą od Asusa jeśli chodzi o karty graficzne, ale w Asusie masz na dzień dobry wyższe taktowanie procesora (różnica w wydajności może być spora). Ale Leadtek też jest dobry i do tego nieco tańszy - na pewno nie popełnisz błędu jeżeli go wybierzesz.. Oczywiście to moje zdanie na temat tych 4 przedstwionych przez Ciebie kart, bo przyznam szczerze, że kartami na PCI Express nie interesowałem się szczególnie.. Pozdrawiam Edytowane 26 Stycznia 2006 przez kornographyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 6800LE można brać tylko wtedy jeżeli jest gwarancja moda, bo tak to nie warto. Ja brał bym leadteka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Niom ja tez bym bral 3. Leadteka Edytowane 26 Stycznia 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 A ja uważam, że warto dołożyć ok. 50 zł i kupić Gigabyte 6800GS od arche. Cena poza allegro z tego co się dowiedziałem to ok. 765 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 No no. popieram, duzo lepszy sprzecik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) A ja uważam, że warto dołożyć ok. 50 zł i kupić Gigabyte 6800GS od arche. Cena poza allegro z tego co się dowiedziałem to ok. 765 zł Lukmek ma racje :D Popieram Edytowane 26 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...