madc0w1 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 a wiec : rano pc niechcial sie uruchomic ( nie wczytywal sie nawet ekran bootowalny windows'a ) w trybie awaryjnym tez nic odpalilem peboot cd zeby zgrac dane z partycji c na d i e a tam komunikat "ten dysk jest niesformatowany czy chcesz sformatowach dysk?" dobra mowie walne formacik i bedzie wszystko dobrze ( ~.~ ) po formacie to samo :( "ten dysk jest niesformatowany czy chcesz sformatowach dysk?" na tych 2 partycjach mam około 180gb waznych danych mp3, filmow, magisterke siory :( i duuuuuzooooo innych waznych rzeczy :( ratunku ludzie pomozcie blagam co mam zrobic aby nie stracic tych wszystkich danych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Spróbuj podpiąć dysk do innego kompa jako drugi żeby choć odzyskać dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 nie ma się co czarować, jeżeli dane są naprawdę ważne to nie pozostaje nic tylko oddać dysk do specjalistów od odzyskiwania danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 tia :( jedyne co mozesz zrobic: nie wlaczaj juz tego twardziela bo moze jest uszkodzony a to pogorszy tylko sprawe drugi komp z softem do odzyskiwania ( masz troche topicow o tym ) ale........ z tego co piszesz to nie za bardzo jarzysz w temacie kompow ( format :((((((( ) to chyba kasa i specjalista, patrz ZAWADAKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ja bym sie podpiol do innego kompa i zgrywal. tylko teraz tak. komp widzi jakols kolwiek partycje? czy nie ejstes w stanei zobaczyc nic? moze zpadaczyl tylko c a reszta dziala bez zarzutu. watro tez zauwazyc ze jak dysk nei dziala u ciebie poprawnie to na innym pc moze dzialac bez zazrutu rozne cuda sie zdarzaja. zanies pc do jakiegos ziomala i proboj odzyskanei danych u specjalistow to kupa forsy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madc0w1 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 jarzyc jarze i skad wiesz czy nie wiecej od ciebie? windows sie zainstalowal ( i wszystko pieknie dziala ) ale do tych 2 partycji nadal nie mam dostepu... dziwne sprobuje sie pobawic programami do odzyskiwania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 bez nerwow nie chcialem dac TOBIE na AMBICJE nie wiem czy wiesz ale jesli masz kilka partycji i na systemowej zainstalowales winde to juz mozesz miec na innych partycjach zajete miejsce np: System Volume Information, recycler ( mogly "nadpisac TWOJE dane :( ) dlatego robi sie tak jak w topicu wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Easyrevocery poszukaj programów do odzyskiwania danych + hddreg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 ten program jest dobry, sam go używałem, kumpel bawił się partition magic, partycja padła ;) http://www.cdrinfo.pl/artykuly/datarecovery/strona5.php ftp://ftp2.convar.com/pcinspector/pci_filerecovery.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...