pablo163 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Moderatorzy zaczynam ten list pieknym slowami udalo sie wam z ta strona gl moim zdaniem a terza napiszcie jak kozystac z tego naszego nowego forum zasady itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Moderatorzy zaczynam ten list pieknym slowami udalo sie wam z ta strona gl moim zdaniem a terza napiszcie jak kozystac z tego naszego nowego forum zasady itpZasady hmmmm Takie Same :) tylko wybór większy. Moja Prośba !! Piszcie Topiki w odpowiednich Forach :P pozdrówka Wizjo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Moderatorzy zaczynam ten list pieknym slowami udalo sie wam z ta strona gl moim zdaniem a terza napiszcie jak kozystac z tego naszego nowego forum zasady itp Dokladni etak jak pisal kolega Wizjonerek Dodam jeszcze jedna wazna rzecz : Zakladajac topic , wpisujcie krotko , wezlowato temat , okreslajacy problem. Nie moze byc takich perelek : Help !!! , Co kupic ? , Dlaczego nie dziala ? Jaka plyta ? Na poczatku bedziemy poprawiali takie razace odstepstwa od zalecen, ale recydywistow z czasem zaczniemy meczyc :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Kazdy uzytkownik forum dostal maila z informacjami o nowych dzialach. Kazdy nowy uzytkownik tez dostaje wraz z mailem potwierdzajacym rejestracje Jesli z jakiegos powodu nie dostales maila (np podales zly adres email - czyli sam jestes sobie winien bo nasz serwer pocztowy jest niezawodny ;)))))) To calosc znajduje sie tez tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18060 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 na czym polega pisanie na odpowiednich forach? bo np ja mam dylemat czy topik zaliczyc do hardware czy chlodzenie (bo chodzi konkretnie o q-fan'a w plytach asusa), zawsze sie trafi ktos taki kto mi powie "nie to forum" :) nie ma to jak moje dylematy i ciezka glowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 lol chopaki zanlazlem te wiadomosc w zgielku innych sorki mialem leki syf w poczcie i nadal go mam wiec cierzkotam bylo cos znalesc sorki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...