Skocz do zawartości
pablo163

Do moderatorow

Rekomendowane odpowiedzi

Moderatorzy zaczynam ten list pieknym slowami udalo sie wam z ta strona gl moim zdaniem a terza napiszcie jak kozystac z tego naszego nowego forum zasady itp

Zasady hmmmm Takie Same :) tylko wybór większy. Moja Prośba !! Piszcie Topiki w odpowiednich Forach :P

pozdrówka Wizjo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moderatorzy zaczynam ten list pieknym slowami udalo sie wam z ta strona gl moim zdaniem a terza napiszcie jak kozystac z tego naszego nowego forum zasady itp

Dokladni etak jak pisal kolega Wizjonerek

Dodam jeszcze jedna wazna rzecz :

Zakladajac topic , wpisujcie krotko , wezlowato temat , okreslajacy problem.

Nie moze byc takich perelek :

Help !!! , Co kupic ? , Dlaczego nie dziala ? Jaka plyta ?

Na poczatku bedziemy poprawiali takie razace odstepstwa od zalecen, ale recydywistow z czasem zaczniemy meczyc :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy uzytkownik forum dostal maila z informacjami o nowych dzialach. Kazdy nowy uzytkownik tez dostaje wraz z mailem potwierdzajacym rejestracje

Jesli z jakiegos powodu nie dostales maila (np podales zly adres email - czyli sam jestes sobie winien bo nasz serwer pocztowy jest niezawodny ;))))))

To calosc znajduje sie tez tutaj:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18060

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na czym polega pisanie na odpowiednich forach? bo np ja mam dylemat czy topik zaliczyc do hardware czy chlodzenie (bo chodzi konkretnie o q-fan'a w plytach asusa), zawsze sie trafi ktos taki kto mi powie "nie to forum" :) nie ma to jak moje dylematy i ciezka glowa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi